Zestresowana13
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim, obudziłam się z okresem
nowy cykl nowe szanse...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tulamy mocnoDzień dobry wszystkim, obudziłam się z okresemnowy cykl nowe szanse...
Dzień dobry wszystkim, obudziłam się z okresemnowy cykl nowe szanse...
Mój gin mnie badał nie raz podczas okresu - zawsze pytał o mój komfort bo mu to nie przeszkadzało zupełnie czy to na fotelu czy podczas USG dopochwowego.Dziewczyny czy ginekolog może wykonac badanie pod koniec krwawienia? Mam wizytę w piątek, mój lekarz przyjmuje tylko w piątki i to co jakiś czas... Boję się że pójdę a on i tak nie będzie w stanie mnie nawet zbadać![]()
Ja uważam że głowa w ogóle dużo dajeJa też zrezygnowałam z cukrów, alkoholu nie piję. Odkąd się dowiedziałam zmieniłam całkowicie swoje żywienie. Ja też przed dowiedzeniem się o hashimoto, bardzo słabo się czułam, chodziłam przybita i bardzo rozdrażniona, czasami już sama ze sobą nie mogłam wytrzymać
Teraz widzę poprawę jeśli chodzi o samopoczucie, mam więcej energii, nie drzemam też w ciągu dnia tak jak wcześniej. Może to też głowa swoje robi![]()
Dziewczyny czy ginekolog może wykonac badanie pod koniec krwawienia? Mam wizytę w piątek, mój lekarz przyjmuje tylko w piątki i to co jakiś czas... Boję się że pójdę a on i tak nie będzie w stanie mnie nawet zbadać![]()
Ja uważam że głowa w ogóle dużo daje
A wiadomo na efekty też trzeba poczekać więc mam nadzieję że i wyniki będą u Ciebie coraz lepsze![]()
Bardzo dziękujęJa uważam że głowa w ogóle dużo daje
A wiadomo na efekty też trzeba poczekać więc mam nadzieję że i wyniki będą u Ciebie coraz lepsze![]()
To moze jakis taki mega luzny dzien w domu, w pizamach, nie robiac totalnie nic i po prostu spedzajac czas ze soba? Potrzebujesz chyba takiej przerwy, ale zeby glowa mogla totalnie odetchnac..Mąż chce ale ja nie chcę nigdzie wyjeżdżać. Najlepiej odpoczywam w domu. Nie ma chęci pakowania się z szukania opieki dla córki, zwierząt. Nie mam siły na takie rzeczy. Cały tydzień pracuje chciałabym pobyć najlepiej sama.
Przytulam!Dzień dobry wszystkim, obudziłam się z okresemnowy cykl nowe szanse...
Bez problemu zbadaDziewczyny czy ginekolog może wykonac badanie pod koniec krwawienia? Mam wizytę w piątek, mój lekarz przyjmuje tylko w piątki i to co jakiś czas... Boję się że pójdę a on i tak nie będzie w stanie mnie nawet zbadać![]()
Nie powinien robić problemu ja normalnie chodzę w czasie okresu , nie mam jakiegoś wielkiego ale jednakDziewczyny czy ginekolog może wykonac badanie pod koniec krwawienia? Mam wizytę w piątek, mój lekarz przyjmuje tylko w piątki i to co jakiś czas... Boję się że pójdę a on i tak nie będzie w stanie mnie nawet zbadać![]()