Zestresowana13
Fanka BB :)
Team emocjonalna pipaPodoba mi się Twój tok myślenia ale, że w głębi duszy jestem emocjonalną pipą to nie wiem czy i tak się za chwilę nie rozpłaczę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Team emocjonalna pipaPodoba mi się Twój tok myślenia ale, że w głębi duszy jestem emocjonalną pipą to nie wiem czy i tak się za chwilę nie rozpłaczę![]()
Tulam.Jak zwykle Kami masz rację, staram się myśleć tak jak Ty jednak tak mnie to mocno uderzyło jak zobaczyłam, aż mi dech zaparło jak po chluście zimna woda w twarz...
Przyznam się wam że wczoraj powiedzieliśmy teściowej w końcu co się dzieje. Bo ja usunęłam już wszystkie social media. Ona się dopytywała czy coś się stało czy się obraziłam czy coś zrobili, czy się rozwodzimy czy co, bo nie odzywamy się do nich, nie odwiedzamy ich, ja zniknęłam bo nie chce nic widzieć żadnych szczęśliwych ciążowych brzuszków i uczestniczyc w żadnych rozmowach o wybieraniu imienia. Najpierw mąż z nią rozmawiał sam godzinę to beczał a na koniec dnia ja do niej oddzwonilam żeby mnie nie zaskoczyła telefonem pierwsza, pół godziny wyłam jej w słuchawkę. Może się trochę lepiej czuję. Ale czuję się jakby świat znał moje sekrety teraz.Team emocjonalna pipa![]()
Tak, dokładnie to. Narazie mam kontakt online z dwiema klinikami bo mamy tam znajomych i nie wiemy którą wybrać, jedna jest bliżej ale w drugiej mamy rodzinę i trochę większe zaufanie. I tam gdzie mamy kuzynkę mojej matki to lekarz mówił, że tu inseminacja nie pomoże nawet ta metoda w czymś tam( mam dziury w głowie) kręcą mi się te pojęcia o nazwy.ICSI w in vitro prawda? Wybierają idealnego plemnika i wstrzykują do jajeczka. Selekcjonują najpierw najlepsze przy małej ilości to działa. No myśmy też już o tym rozmawiali. Nam lekarz sugerował mimo wszystko spróbować inseminacji z selekcjonowanym nasieniem, tam jest jakaś metoda że się selekcjonuje te ruchliwe i zdrowe plemniki i skoncentrowaną małą dawkę się podaje… i w grudniu to planujemy… czy chodzicie już do kliniki?
Przyznam się, że jestem zielona w temacie ale poczytam. Dziękuję.Mi się mieszają nicki przepraszam jeśli myślę ludzi ale @niecierpliwamatka ostatnie pytanie; wydaje mi się że in vitro nie rozważacie, a naprotechnologia? Czytałam dużo że ludziom udaje się dojść do sedna problemu przy naturalnych staraniach
Tak, o Adrologa mi chodziło, chociaż teraz mi słownik to na Astrologa przekręcił. ;PAndrolog?
Mnie też rozwalają wpadki albo jak kobiety nawet nie wiedzą ile są dpo ale i tak zaszłyeh, no cóż
![]()
Zależy od potrzeby - na Gemini, na allegro, Amazon też się zdarzał.No to @Kaalaa namówiłaś na kolejne wydatkido apteki jazda dziś kupię ze dwa testy.
Tak w ogóle, gdzie kupujecie testy? Ja chyba online coś zamówię, hurtowo![]()
RozumiemTak, dokładnie to. Narazie mam kontakt online z dwiema klinikami bo mamy tam znajomych i nie wiemy którą wybrać, jedna jest bliżej ale w drugiej mamy rodzinę i trochę większe zaufanie. I tam gdzie mamy kuzynkę mojej matki to lekarz mówił, że tu inseminacja nie pomoże nawet ta metoda w czymś tam( mam dziury w głowie) kręcą mi się te pojęcia o nazwy.