reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

u mnie 10 dpo i ból jak na okres także morale trochę opadły 🤪 + biorę duphaston pierwszy raz i nie wiem czy jak 12 dpo wyjdzie negatywny test to wtedy odstawiać? babka mi kazała 10 dni brać

reklama
u mnie 10 dpo i ból jak na okres także morale trochę opadły 🤪 + biorę duphaston pierwszy raz i nie wiem czy jak 12 dpo wyjdzie negatywny test to wtedy odstawiać? babka mi kazała 10 dni brać
Teoretycznie jeśli nie masz niedomogi lutealnej to 10dpo nawet po odstawieniu duphastonu ciałko żółte powinno sobie poradzić z utrzymaniem ewentualnej ciąży. Ale jeśli czujesz się niepewnie to zawsze możesz przeciągnąć o te dwa dni. :)

A tak w ogóle to właśnie zaparzyłam także smacznej ☕️ i miłego dnia❤️ nadrabiam zaległości bo wczoraj miałam tak podły nastrój, płacze, nerwy, miałam ochotę zapaść się tylko pod kocem. Musiałam odreagować wizytację szefostwa w firmie chyba 😵‍💫 dziś już lepiej i okres mija także pozytywniej na horyzoncie mam nadzieję ⛅

Dobrze, że dzisiaj lepiej! Ściskam 🫂

Na razie myśl o tym co bedzie jeśli test wyjdzie pozytywne, bóle okresowe mogą być i ciążowymi! 😀🤞🏻🍀

Właśnie podgrzewam resztki na śniadanie! 😁

Zaraz jestem! 😂

Chodziłam cały czas prywatnie do gina (ordynator ginekologii w szpitalu, teraz dyrektor szpitala) polecany, ale wizyty dosłownie 5min, leki przepisywał jak cukierki bez badań (po 1 stracie brałam co dawał bez zastanowienia) ostatnio chyba się wypalił bo zero kontaktu (chociaż zawsze był dość ciężki) nie proponował żadnych badań jedynie jak o coś prosiłam (a kiedyś bardzo mało wiedzialam, co można zbadać przy dłuższych staraniach) w tym roku zapisałam się na NFZ i matko, dzień a noc. Wizyta 30min, bardzo dobry kontakt, opisywał badanie i co możemy zrobić. Oby tylko jakoś to wpłynęło 🙈

reklama
Do góry