Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Właśnie podgrzewam resztki na śniadanie!
Teoretycznie jeśli nie masz niedomogi lutealnej to 10dpo nawet po odstawieniu duphastonu ciałko żółte powinno sobie poradzić z utrzymaniem ewentualnej ciąży. Ale jeśli czujesz się niepewnie to zawsze możesz przeciągnąć o te dwa dni.u mnie 10 dpo i ból jak na okres także morale trochę opadły+ biorę duphaston pierwszy raz i nie wiem czy jak 12 dpo wyjdzie negatywny test to wtedy odstawiać? babka mi kazała 10 dni brać
A tak w ogóle to właśnie zaparzyłam także smacznej️ i miłego dnia
nadrabiam zaległości bo wczoraj miałam tak podły nastrój, płacze, nerwy, miałam ochotę zapaść się tylko pod kocem. Musiałam odreagować wizytację szefostwa w firmie chyba
dziś już lepiej i okres mija także pozytywniej na horyzoncie mam nadzieję
️
u mnie 10 dpo i ból jak na okres także morale trochę opadły+ biorę duphaston pierwszy raz i nie wiem czy jak 12 dpo wyjdzie negatywny test to wtedy odstawiać? babka mi kazała 10 dni brać
Właśnie podgrzewam resztki na śniadanie!![]()
U mnie dziś krem z dyni i kotlety mielone z sosem grzybowym z pureeDokładnie, najpierw muszę wymyślić coś na obiadjakieś pomysły? Było już w tym tyg tak: udka, pomidorowa, barszcz z uszkami, jajko sadzone i kotlety
![]()
No zapraszam!Dobrze, że dzisiaj lepiej! Ściskam
Na razie myśl o tym co bedzie jeśli test wyjdzie pozytywne, bóle okresowe mogą być i ciążowymi!
Zaraz jestem!![]()
Wy mnie wykończycieDokładnie, najpierw muszę wymyślić coś na obiadjakieś pomysły? Było już w tym tyg tak: udka, pomidorowa, barszcz z uszkami, jajko sadzone i kotlety
![]()
Wezmę siki z domu w pojemniczku, będę maczać w aucieNo wez tak nie robkup pojemniczek, zebys mogla sikac w drodze powrotnej
Tak, zdjecie testow na potwierdzenie i dopiero zapis na testowaniedla siedzacych na laweczce- zdjecie lawki
![]()
Do kawki akuratWidziałam właśnie po powiadomieniach, że nadrabiałaś jakieś 50 stron.
Kciuki za obecny cykl!![]()