reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Mnie też testy LH rozwalają 😆😆😆
Na Primo prawie pik a DL jeszcze daleka droga 😆
12dc
No nic ,pobawię się nimi jeszcze kilka dni

A po co robisz jednocześnie z dwóch firm? Jakbym miała myśleć który z nich mówi prawdę a który mnie robi w balona to byście mnie nie odwiedzały w Choroszczy bo wylądowałabym na oddziale zamkniętym bez możliwości odwiedzin 😂😂

reklama
A po co robisz jednocześnie z dwóch firm? Jakbym miała myśleć który z nich mówi prawdę a który mnie robi w balona to byście mnie nie odwiedzały w Choroszczy bo wylądowałabym na oddziale zamkniętym bez możliwości odwiedzin 😂😂
Mi już kaftan szykowali przez testy 😂 cieszę się że już ich nie robię. Ale pewnie teraz w tym cyklu zrobię bo się boję że się z letrozolem walnęłam.

Ja w tym cyklu odpuściłam testy, jedziemy co drugi dzień i tyle. Aż do samej miesiączki. Co będzie, to będzie. Mam nadzieje, że coś tam się uda ale testów ciążowych też nie kupiłam. Jak okres się spóźni to kupię. Jak nie to nie, a w między czasie przebadany mojego od dołu do góry.

W jakim sensie walnęłaś? ;)
Bo ja zawsze mam dwa dni plamienie przed okresem co nie. I lekarz mówił żeby te dwa dni ignorować i nie liczyć dnia cyklu od plamienia. No i tak robiłam w zeszłym cyklu. Były dwa dni plamienia które zignorowałam i trzeciego dnia krwawienia wzięłam letrozol. W tym cyklu organizm mnie strollowal. Były dwa dni plamienia ale pojawiło się jednego dnia krwawienie też. Więc zaczęłam szybciej liczyć cykl, od tego pierwszego dnia plamienia, bo pojawiło się krwawienie na chwilę. Które potem ustało. No i się boję że dwa dni za szybko liczę cykl i za szybko wzięłam letrozol.

reklama
Bo ja zawsze mam dwa dni plamienie przed okresem co nie. I lekarz mówił żeby te dwa dni ignorować i nie liczyć dnia cyklu od plamienia. No i tak robiłam w zeszłym cyklu. Były dwa dni plamienia które zignorowałam i trzeciego dnia krwawienia wzięłam letrozol. W tym cyklu organizm mnie strollowal. Były dwa dni plamienia ale pojawiło się jednego dnia krwawienie też. Więc zaczęłam szybciej liczyć cykl, od tego pierwszego dnia plamienia, bo pojawiło się krwawienie na chwilę. Które potem ustało. No i się boję że dwa dni za szybko liczę cykl i za szybko wzięłam letrozol.
A jaką bierzesz dawkę? 2,5 czy 5? Jak ustało - to na długo? Napisz coś więcej, może wspólnie wykminimy. 🤗

Do góry