reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Hm..no ja na żywo naprawde nic a nic nie widziałam.kupie po pracy najwyżej jakiś facell,ale wydaje mi się że na zdjęciu może tak cień padał bo z rana mam dosyć ciemno w łazience i zrobienie zdjęcia graniczy z cudem
Ile dpo? Nie ma co się nakręcać jeśli na zywo nie widać 😊 każda z nas doskonale wie, gdzie ta kreska ma być i wydaje mi się, że nie raz wyobraźnia płata figla. Ja jestem mistrzynią w szukaniu na zywo. Nie raz krecilam się w kółko z testem w łazience i w końcu światło tak padło ze mały palec bym sobie dała uciąć ze widzialam kreskę 🤣

Ile dpo? Nie ma co się nakręcać jeśli na zywo nie widać 😊 każda z nas doskonale wie, gdzie ta kreska ma być i wydaje mi się, że nie raz wyobraźnia płata figla. Ja jestem mistrzynią w szukaniu na zywo. Nie raz krecilam się w kółko z testem w łazience i w końcu światło tak padło ze mały palec bym sobie dała uciąć ze widzialam kreskę 🤣
10 albo 11.

Ja też, ja też!
Jakby mąż mnie zobaczył w łazience jak wywijam nieraz z testem to by zapytał czemu tak pląsam jak muzyka nie gra 🤣

To mnie teraz zbilas z tropu. Rozsądek podpowiada zatestowac w dniu spodziewanej miesiączki ale serce, żeby codziennie sprawdzać 🤣 mi testy od 10 dpo pomagały się jakoś pogodzić z tym, że się nie udało. Robilam w ukryciu przed mężem zeby nie wiedział jak świruje 😉 a 14 dpo już wiedział, że to ten dzień, a ja przyjmowałam to ze spokojem. Jaki plan? Mamy czekać jutro o 6?😊

Ja też, ja też!
Jakby mąż mnie zobaczył w łazience jak wywijam nieraz z testem to by zapytał czemu tak pląsam jak muzyka nie gra 🤣
Hahaha dokładnie. I do lampy i do okna i obrót. No gimnastyka z rana jak nic 🤣 ale szczerze mówiąc to człowiek pląsa i sam nie wie co po sie oszukuje. Przy biochemach zawsze robiłam test przed terminem miesiączki, czasem nawet po południu i była kreska bez lupy. Niby człowiek wie ale się łudzi.

Dzień dobry staraczki!

Dobrego dnia i dobrego tygodnia wszystkim życzę ☺️☺️ i wysypu kresek życzę.

Ja aktualnie policzyłam już, w jaki dzień miałabym mieć potencjalne testowanko w listopadzie 🤦‍♀️😃i wychodzi około 9-10 listopada.

reklama
Do góry