reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Myślę, że inaczej rozpamiętuje się straty gdy ma się już jedno dziecko a inaczej gdy mogło się mieć to pierwsze a jednak się go nie ma.

Ściskam wszystkie które tego potrzebują 🫂
Pamiętajcie, że nie jesteście z tym same ❤️
dokładnie tak, nawet nie ma porównania. nie zapomina się, lęk pozostaje i ślad po tych przeżyciach, ale przeżywa zupełnie inaczej.
Dobry, melduje, ze bialo, wiec nic to po wczorajszym „cieniu”
bu, nie tak miało być :(
Heloł ❤

Słowo się rzekło więc witam z kawusią i szarlotką ☕🥧
Jezu miałam już lamentować, że ja chce szarlotkę, a nie mam szarlotki i przypomniało mi się, że wieczorem mąż przywiózł kawałek od teściowej! ona też team pół paczki cynamonu ❤️ kawy dziś wyjątkowo nie piję, ale gorącą wodę z cytryną, miodem i imbirem ładuję. noc nieprzespana a infekcja daje tak w tyłek, że ledwo zipię.
U mnie też było biało 🤷
no nie znoszę testów płytkowych! zawsze coś wypatrzę i teraz też. i potem nie wiem czy to wyobraźnia czy naprawdę. daj znać jak będziesz jeszcze sikać!

siadam ostatkiem sił do pracy. dziś trzecia beta. dobrego dnia dla Was, dziewczyny 😘
Sipping Tea Time GIF

Już nie mogę się doczekać sikania po teście. Oczywscie zakładam, że wytrzymam do dnia spodziewanej @. Ale... No ... To moje marzenie, a czy pewnik? Jakoś tak mam wrażenie, że nie. Jutro mam nadzieję, że dowiemy się czegoś więcej z badań, mam nadzieję, że znajdą taka jakaś błaha przyczynę która można zlikwidować szybko. Oby... Co nie zmienia faktu, że i tak mam nadzieję, że ten cykl się udał.

Załączniki

• IMG20251020075518.jpg
    IMG20251020075518.jpg
    976,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry