Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ile to dpo? Niestety to dalej nie rokuje, ale wiem jak się czujesz.u mnie dziś beta 26, progesteron 6 (2 dni temu była beta 4,9 prog 1,9), krwawienia dalej nie ma…
Zjadłabym....mniam.Dzień dobry
Ummm ile dobroci tutaj od rana! Ja się mogę podzielić ciastem bananowym z czekoladą i orzechami, ale błagam ostrożnie - coś mi się chyba pomieszało bo zdarzają sie skorupki od orzechów włoskichtakże kto słabsze zęby to wiecie
![]()
14Ile to dpo? Niestety to dalej nie rokuje, ale wiem jak się czujesz.
Może biochem .może CP..u mnie dziś beta 26, progesteron 6 (2 dni temu była beta 4,9 prog 1,9), krwawienia dalej nie ma…
kontroluj to kochana dalej. Paula ma rację, trzeba wykluczyć pozamaciczną. takie niskie wartości bety nie są z mojego doświadczenia w tym momencie niebezpieczne dla Ciebie, ale trzeba to mieć na oku. z całego serca współczuję Ci tego stresu i smutku i tulę14już się godziłam z sytuacją i szczerze miałam nadzieję że wszystko spadnie a teraz znowu cień nadziei i będzie rozpacz
Masz jakiś sprawdzony przepis? Ja raz robiłam podejście i wyszła mocno średnia.Zapraszam dziewczyny na zupę krem z dyni jak ktoś lubiJest obłędna
Ps. Musiałam zrobić screena zdj w galerii bo za duży plik![]()
U mnie w paczkomacie pustkaHeloł ❤
Słowo się rzekło więc witam z kawusią i szarlotką️
![]()
No, u mnie też!!!U mnie w paczkomacie pustka![]()