reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Jestem w tym samym wieku co Ty :)

Bierzesz sobie do głowy że to za późny wiek? Że większe ryzyko chorób dziecka itd?
Ryzyko jest zawsze niezaleznie od wieku, wiec mysle, ze nie ma co na to patrzec.. zreszta… stres byl, jest i bedzie zawsze niezaleznie co by bylo, nawet jak dziecko zdrowe to czlowiek swiruje na temat innych rzeczy :D

reklama
Stara? 36? Co ja mam powiedzieć? 41 na karku a jeszcze urodziny z początku roku. Jeżeli chodzi o ryzyko wad genetycznych wiadomo że z wiekiem wzrasta ale moja kursantka urodziła dziecko z ZD w mając 24 lata

Dziewczyny, u mnie taka sytuacja. Ja to ku*wa czułam w kościach, ze to ciąża... Ta mega senność, inne kłucie w jajnikach i podbrzuszu, to plamienie implantacyjne, którego nigdy nie miałam i nigdy nie miałam plamień przed okresem. Postanowiłam zrobić test i nie mogę uwierzyć 🥹

Załączniki

• IMG20251022100529.jpg
    IMG20251022100529.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 132
  • IMG20251022100558.jpg
    IMG20251022100558.jpg
    993,9 KB · Wyświetleń: 128
Dziewczyny, u mnie taka sytuacja. Ja to ku*wa czułam w kościach, ze to ciąża... Ta mega senność, inne kłucie w jajnikach i podbrzuszu, to plamienie implantacyjne, którego nigdy nie miałam i nigdy nie miałam plamień przed okresem. Postanowiłam zrobić test i nie mogę uwierzyć 🥹
Ale czad!!!! ♥️♥️

Jestem w tym samym wieku co Ty :)

Bierzesz sobie do głowy że to za późny wiek? Że większe ryzyko chorób dziecka itd?
Urodziłam dziecko w wieku 24 z dwiema wadami genetycznymi,dowiedzieliśmy się w tym roku dopiero po pełnej diagnostyce .ja też będę mięć badania genetyczne
Nie biorę sobie do głowy (wiem że jestem trochę stara)

Eeee no ale fajnie ❤️

Urodziłam dziecko w wieku 24 z dwiema wadami genetycznymi,dowiedzieliśmy się w tym roku dopiero po pełnej diagnostyce .ja też będę mięć badania genetyczne
Nie biorę sobie do głowy (wiem że jestem trochę stara)
Ja Ci tego nie powiedziałam żeby Ci przykrość zrobić choć teraz widzę że mogło.to tak zabrzmieć.
Chodzi mi o to czy Cię to tak męczy jak mnie. Bo w mojej głowie się kotłuje okropnie. Czasami nie daje już sobie z tym rady. Pytam dlatego właśnie żeby sobie uświadomić że takich ludzi jak ja jest masa i chyba nie wszyscy aż tak świrują

reklama
Do góry