reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Nie przejmuj się komentarzami tutaj. Odpoczywaj spokojnie. Są osoby, które naprawdę cieszą się z Twojej ciąży, śledziłam kreski dla Ciebie 🫡 wysiedziałaś swoje, teraz cała Nasza drużyna będzie na mamuśkach 😍 trzymam kciuki 🥰
Naprawdę nie miałam nic złego na myśli. Niefortunnie to napisałam :) Ja również się cieszę😍

reklama
Nie przejmuj się komentarzami tutaj. Odpoczywaj spokojnie. Są osoby, które naprawdę cieszą się z Twojej ciąży, śledziłam kreski dla Ciebie 🫡 wysiedziałaś swoje, teraz cała Nasza drużyna będzie na mamuśkach 😍 trzymam kciuki 🥰
Wtrące się.
Nie cała okej? Są Dziewczyny z takim samym stażem Paula, Kami, Poziomka to np (czasami warto się z 10 razy zastanowić nad tym co się napisze) .... Nie wypowiadaj się bo nikt jej źle nie życzy ani nie życzył jakbyś widziała i cofnęła się o parę stron, dziewczyna się zreflektowała 🤦.

@Patii26 , bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost ♥️ . I za resztę również, mam nadzieję 🙏, że pójdziecie szybko na Mamuśki a te są dłuższym stażem już tutaj przytulam do serca ♥️🫂 znam ten ból.

I pamiętajcie czasami warto się zastanowić co się pisze.
Przepraszam @kami1094 ale musiałam wejść i napisać ♥️😘

Wtrące się.
Nie cała okej? Są Dziewczyny z takim samym stażem Paula, Kami, Poziomka to np (czasami warto się z 10 razy zastanowić nad tym co się napisze) .... Nie wypowiadaj się bo nikt jej źle nie życzy ani nie życzył jakbyś widziała i cofnęła się o parę stron, dziewczyna się zreflektowała 🤦.

@Patii26 , bardzo mocno trzymam kciuki za przyrost ♥️ . I za resztę również, mam nadzieję 🙏, że pójdziecie szybko na Mamuśki a te są dłuższym stażem już tutaj przytulam do serca ♥️🫂 znam ten ból.

Chodzi o to, że we 3 przyszłyśmy w tym samym czasie na kreski, została tylko Pati, to była „Nasza” ekipa :) jak ja odeszłam na mamusie to Pati pisała że została jako ostatnia z naszej ekipy, wtedy nikt jej nie wypomniał że przecież jeszcze dużo dziewczyn siedzi na kreskach :) dlatego teraz to wtrąciłam.

Chodzi o to, że we 3 przyszłyśmy w tym samym czasie na kreski, została tylko Pati, to była „Nasza” ekipa :) jak ja odeszłam na mamusie to Pati pisała że została jako ostatnia z naszej ekipy, wtedy nikt jej nie wypomniał że przecież jeszcze dużo dziewczyn siedzi na kreskach :) dlatego teraz to wtrąciłam.
Ja Ci coś powiem.
Każda tutaj sobie "wysiaduje" . Nie ma nic w tym złego, że miałyście jakąś tam swoją ekipę, serio. Ale zastanów się 2 razy za nim 2 raz coś napiszesz albo jak piszesz to najpierw przeczytaj i kliknij .

Jak widzisz i loumarie i ja również pogratulowałyśmy, jednak z dystansem i poszanowaniem co do reszty dziewczyn. Dalsza konwersacja nie ma sensu w tym temacie ze względu na szacunek do reszty dziewczyn .

Wtrące się.

Dokładnie powinna się ugryźć w palce zanim coś napisze.
Ja tu siedzę trochę i to jest niezbyt fajne takie coś czytać..nikomu nie zazdroszczę ciąży ale to nie miejsce by takie cos pisać...

Nie bardzo umiem w konwenanse, więc powiem wprost - od kilku miesięcy z każdym Twoim wpisem upadają resztki mojej sympatii do Ciebie, co naprawdę piszę ze smutkiem.

Prostując - każdy tu życzy dobrze Pati i nikt nie napisał nic złego.
Proponuję na przyszłość być równie wyrozumiałym dla innych jak dla siebie samej i mieć na względzie różne punkty widzenia.

W.ogole to.jeszcze jest taka lipa, że na środę za tydzień mam wizytę u dentysty umowioną na wyrwanie siódemki. Albo teraz albo za 3 miesiące dopiero 🤦 ząb jest zabezpieczony. Bo nie da rady zrobić w nim kanałówki.

No i co Wy o tym myślicie. W weekend owulacja. I 5-6 dni po owu gdzie już będzie moze zagnieżdżenie, ja dostanę mocne znieczulenie na wyrwanie? (haha ale optymistka co niiiieeeee?).

Z drugiej strony no co, przecież przed okresem nie wiadomo czy ciąża jest, to też tak zakładać co miesiąc to słabo
Są znieczulenia dla kobiet w ciąży wtedy są bez adrenaliny no czysta mepiwakaina.
Więc zawsze możesz powiedzieć że już jesteś żeby dał inne znieczulenie 😀😀

reklama
Nie bardzo umiem w konwenanse, więc powiem wprost - od kilku miesięcy z każdym Twoim wpisem upadają resztki mojej sympatii do Ciebie, co naprawdę piszę ze smutkiem.

Prostując - każdy tu życzy dobrze Pati i nikt nie napisał nic złego.
Proponuję na przyszłość być równie wyrozumiałym dla innych jak dla siebie samej i mieć na względzie różne punkty widzenia.
Napisałaś to co większość osób myśli. Jesli tu dluzej siedzi to wiadomo o co chodzi ,
Rozumiem że ciąża etc ale widać gołym okiem jak myślenie co niektórym się zmienia wraz z ciążą
Brak empatii wobec innych kobiet.
Przykre to jest

Do góry