Kaalaa
Fanka BB :)
To tak jak ja teraz na tych pinkach plytkowych :/ 9 dpo cien, 10 rano facelle bialo, 10 wieczorem pink plytkowy cien, ale juz nie wstawialam bo wiedzialam, ze bedzie bialo i 12 facelle bialo, do dupy te testy :/Ja miałam chujocienia w sierpniu na tych easyhome niestety, więc nie jest to pewnik
Jestes hiper dzielna! Cos juz wiadomo?Pozdrawiam z sali pozabiegowej bo tak zbladłam że się personel przestraszył i mnie położyli na kwadransnajgorsza minuta bólu ale przeżyłam i chyba wszystko drożne. Dowiem się jak dojdę do siebie i wrócę do gabinetu. Dziekuje za trzymane kciuki przydały się bo ja mam niski próg bólu

Kochana kibicowalam Ci bardzo mocno, ja ten komentarz tez odebralam na zasadzie „fajna ta przerwa, ze kliknelo, ale fajnie kazdy by chcial miec tylko takie przerwy” w pozytywnym sensie, nie mniej co by nie bylo trzymam mocno kciuki, zebys teraz szczesliwie przebrnela przez te 9 miesiecyPrzez ten rok gdy tu siedziałam, wiele dziewczyn, które świeżo przyszły to po 2-3 miesiącach zaszły w ciążę i poszły na mamuśki. Jednak ja jestem z tych osób, których każda kreska innej dziewczyny bardzo cieszy i życzę im jak najlepiej. A szczególnie właśnie zawsze cieszyły mnie kreski gdy ta ciąża była niespodziewana np. przez przerwę w staraniach z jakiegoś powodu. Bo przerwa to przerwa w staraniach ( szczególnie tych takich świadomych, z testami owu itp ), ale to nie przerwa w walce o dziecko. I jeśli to dziecko ma się pojawić właśnie z takiej przerwy, to to jest równie piękne.
Nie znam tu połowy a nawet większości z Was, bo przyszlycie 2 miesiące temu, gdzie ja tu jestem już rok i jakieś linczowanie mnie z powodu dwóch kresek w przerwie od starań ( ale świadomym seksie bez zabezpieczenia i zapisaniu się na testowanie - regulaminu nie złamałam ) jest przykre i nie na miejscu. Swoją drogę przeszłam, też nie łatwą i mam nadzieję, że teraz przyszedł mój czas.

bo zaraz po ścianach zacznę chodzić
 bo zaraz po ścianach zacznę chodzić 

to chociaż tyle, że nie bolało. U mnie za to jest strasznie, odcina mnie, wymiotuję, strasznie
 to chociaż tyle, że nie bolało. U mnie za to jest strasznie, odcina mnie, wymiotuję, strasznie