reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Jest taka cukiernia w Gdyni Pączuś mają wszystkie ciasteczka świata i właśnie robią pączki i rogaliki z nadzieniem w stylu Ferrero. Kupiłam sobie serum bandi z kwasem hialuronowym pod krem, kupiłam konturówek wibo line lock nr 01 bo podobno konturówka nie do zmycia na amen, kupiłam ampułki do twarzy nawilżające z kolagenem w TK Maxx jakiejś firmy której nie znam, tak samo jakaś piankę do mycia ze 100 na 20 zł przeceniona w tk maxx, wzięłam też serum peptydowe z ava natura bo mnie nękało haha i na koniec wzięłam arabskie perfumy sweet heaven cherry bo zawsze chciałam wiśniowe perfumy a przyjaciółka mi bardzo polecała 🥰♥️. Jestem ciekawa tej konturówki do ust…

Super zakupy 🥰
A te perfumy brzmią tak ciekawie, że chociaż nie znoszę wiśni to chętnie bym poniuchała 🤣

reklama
@Patii26 bardzo mi przykro :(
I w takim momencie tak sobie myślę..... że ta cała Wasza dyskusja na temat ławki nie ławki, starania nie starania lepiej by nie istniała..... No ale stało się.

Głowa do góry @Patii26. Zacznij diagnostykę. Już czas.
Ja nic nie napisałam na temat dyskusji bo nie rozumiem jeszcze wielu rzeczy, nie znam ludzi zbyt długo i sama tu krótko siedzę także przepraszam jeśli ktoś pomyślał że dzisiaj olewam ważne tematy i wbijam gadać o sobie ale po prostu uważam że nie powinnam zabierać głosu bo za krótko tu jestem i nie do końca wszystko zrozumiałam.

reklama
Ja nic nie napisałam na temat dyskusji bo nie rozumiem jeszcze wielu rzeczy, nie znam ludzi zbyt długo i sama tu krótko siedzę także przepraszam jeśli ktoś pomyślał że dzisiaj olewam ważne tematy i wbijam gadać o sobie ale po prostu uważam że nie powinnam zabierać głosu bo za krótko tu jestem i nie do końca wszystko zrozumiałam.
TU jestem od września. Ale na babyboom jestem od 7 lat. I jestem już drugi raz świadkiem takiej sytuacji i przemywam oczy ze zdumienia.
Ale w świetle obecnej sytuacji, więcej nic nie napiszę.

Do góry