reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Teraz to juz tez czekam 😂 zastanawiam sie kiedy przyjdzie @, bo owu byla wczesniej, jak mnie zaskoczy dzisiaj w pracy to sie wsciekne… a na bolu nie moge polegac, bo w zeszlym miesiqcu nie bolalo 😂 nie dogodzisz!

reklama
Dziewczyny ja już zwariowałam… ostatni cykl 33 dni . Dziś 8 dc ale doszły mi testy easy home więc mówię : siknę sobie , mam zapasy , co mi szkodzi. Podpowiedzcie : Czy one zawsze się tak wybarwiają ? Czy szykować się na owulację w niedalekim czasie ? Zobacz załącznik 1725343
Jeśli chodzi o te testy to raczej normalna kreska na ten dzień cyklu - według mnie. :)

Dzień dobry Paniom 🥹
@Patii26 mam nadzieję, że po przespaniu się z tematem jest Ci chociaż odrobinę lżej, jesteśmy tu z Tobą. 🥹 Za dużo tych złamanych serc w październiku. 😞
@aiszka jak się czujesz? 🤗
@Monique321 jak sytuacja u Ciebie?
@ratatuj wiem, że przygotowujesz się już na listopad, ale co z tym miesiącem - testowałaś jeszcze?
@adori a Ty? 🤗

A ja wczoraj przed snem jeszcze sikłam i dzisiaj rano, no i jaśnieją.. więc uznam ten najmocniej wybarwiony za pik. Zgadzałoby się bo dzisiaj 14 dc. Mi się te z domowego laboratorium tak właśnie nie wybarwiają na maksa..

A ja wczoraj przed snem jeszcze sikłam i dzisiaj rano, no i jaśnieją.. więc uznam ten najmocniej wybarwiony za pik. Zgadzałoby się bo dzisiaj 14 dc. Mi się te z domowego laboratorium tak właśnie nie wybarwiają na maksa..
Najważniejsze, że wiesz na czym stoisz i masz punkt odniesienia. 🤗

Dzień dobry Paniom 🥹
@Patii26 mam nadzieję, że po przespaniu się z tematem jest Ci chociaż odrobinę lżej, jesteśmy tu z Tobą. 🥹 Za dużo tych złamanych serc w październiku. 😞
@aiszka jak się czujesz? 🤗
@Monique321 jak sytuacja u Ciebie?
@ratatuj wiem, że przygotowujesz się już na listopad, ale co z tym miesiącem - testowałaś jeszcze?
@adori a Ty? 🤗
u mnie wczoraj beta 96 i progesteron 12, w poniedziałek mam powtórzyć badanie i przyjść do mojego lekarza także jestem na etapie czekania, zero radości, zero smutku

reklama
Do góry