Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja też jakaś smutna chodzęHeloł
Witam się z kawusią️
U nas też strasznie leje. Nie dość, że mam od wczoraj słabszy humor to jeszcze pogoda dodatkowo dobija![]()
Z grubej rury ale koło północy![]()
ja też jakaś smutna chodzę( choć cieszy mnie, że @ w końcu przyszła, ale ogólnie nastrój nie ten)
Ja nie wiem skąd się urywają ci niektórzy lekarze. Też prywatnie byłam raz to wam chyba pisałam mądrości baby że dzieci się pojawiają kiedy chcą a nie kiedy my chcemy więc mam wyluzować xd aha ok powiem kiepskiej morfologii i plemnikom że mają wyluzować xdNiestety tak, pani przyjeżdża raz w tygodniu z Wrocławia. Myślałam, że chociaż poleci zbadać nasienie, a tu kompletnie nic i jeszcze irytacja po co robiłam te badania co mam. Jedynie, że gin do którego się zapisałam w tym roku to dobry specjalista i mam się go trzymać, a ona nie będzie się mu wtrącać (jakby to robiła) ciekawe doświadczenie, może miała PMS![]()
Mnie też lekarka nie raz mówiła, że może dziecko chce się urodzić miesiąc później, ale to było bardziej w pokrzepiający sposób.Ja nie wiem skąd się urywają ci niektórzy lekarze. Też prywatnie byłam raz to wam chyba pisałam mądrości baby że dzieci się pojawiają kiedy chcą a nie kiedy my chcemy więc mam wyluzować xd aha ok powiem kiepskiej morfologii i plemnikom że mają wyluzować xd
Czy ten słabszy humor jest spowodowany wyjazdem męża i córki?Heloł
Witam się z kawusią️
U nas też strasznie leje. Nie dość, że mam od wczoraj słabszy humor to jeszcze pogoda dodatkowo dobija![]()
Ja na upartego mogę testować w ostatni dzień października bo będzie 9dpo jakiś cień może już się pojawićDobra niech ten październik już szybciej leci bo mam termin testowania listopadowy![]()