Patii26
Fanka BB :)
Widać zdrowe i gęste włosy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Widać zdrowe i gęste włosy
Wiecie co, ten cykl to jest jakaś porażka. Okres który mnie zmiótł z planszy, wcześniej infekcja jakaś mnie dopadła, a teraz boli mnie ząb i to jedynkaja błagam o litość już
przepraszam za moje narzekanie, Mąż już nie chciał mnie chyba słuchać i chrapie
![]()
Widać zdrowe i gęste włosychciałabym mieć gęste, bo mam cienkie. Też masz ładne i ładny kolor
zobaczymy jutro po koloryzacji
![]()
Jeny, jakie gęste
Ale gęste ! Mnie właśnie bardzo kusi od września ściąć i pocieniować, też mi się podobają takie jak masz terazdziewczyny, obłędne macie włosy
ja kiedyś miałam długie i gęste, później mi się zamarzyły krótkie długości, nie dotykające ramion. teraz zapuszczam, ale wolno idzie - bardzo wolno. i zniszczyłam niestety farbowaniem. przez lata nosiłam naturalne. teraz wracam do tej natury farbując na ciemny kolor na poziomie 6 i mam nadzieję, że wrócę z nimi do ładujesteście moją motywacją żeby trochę bardziej o niej zadbać, bo widzę jaką ozdobą mogą być włosy! chyba muszę iść do fryzjera podciąć i jakiś kształt im nadać.
dłuższe niż te z 1 zdjęcia nie wchodzą u mnie w grę, bo cebulki nie wyrabiają i wypadają garściami, ale chciałabym wrócić do takich. teraz mam te na 2gim
kupiłam sobie ostatnio olaplex 3. macie coś mocno odżywczego do polecenia na puszące się włosy co nie rujnuje budżetu?![]()
ja do włosów zawsze mam luźne podejście, nie mam problemu z długich ścianąć na krótkie. ale już mi się krótkie znudziły zdecydowanieAle gęste ! Mnie właśnie bardzo kusi od września ściąć i pocieniować, też mi się podobają takie jak masz terazale boję się że będę tego żałować po tygodniu
jednak jak ktoś ma większość życia długie to musi być odważny żeby ściąć je do ramion
![]()