Jane Doe
Fanka BB :)
Mi tam się podobają bardzo! Pewnie 3 mycia i pojawia się jaśniejsze refleksy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mi tam się podobają bardzo! Pewnie 3 mycia i pojawia się jaśniejsze refleksy
Eh daj spokój z olaplexem… na urodziny dostałam zestaw olaplex bo wymarzyłam sobie. Szampon, odżywka, maska, ten preparat nr 3, jeszcze krem na włosy bez spłukiwania… kompletnie niewarte swojej ceny poza 3używałam też k18 olejku i kremu i było minimalnie lepiej. Ale mam teraz misję żeby zużyć wszystkie kosmetyki co mam, bo mam tendencję do kupowania i kiszenia opakowań w połowie zużytych. Ale jeśli chodzi o drogeryjne to kocham neboa spray glossy hair wygładzający. Co prawda mam jakieś opakowanie sprzed kilku miesięcy które dusi zapachem ale super działa. Nie wiem czy aktualna formuła jest taka sama ale sztos.
Ja już przeszłam przez fazy wlosomaniactwa, wczesne wlosomaniactwo jak Agnieszka ta ruda nie była jeszcze ikona tylko wystawiała kramik na targach kosmetyków ekologicznych i anwen jeszcze nie miała marki, potem porzuciłam, potem wróciłam do wlosingu jak już było to super popularne i były kosmetyki łatwo dostępne wszędzie… ale totalnie porzuciłam i jednak zostanę chyba fanką kosmetyków fryzjerskich. I powiem wam jak żyję i 20 lat coś robię z włosami, bo jakoś w gimnazjum zaczęłam cudować z fryzurą, to moje najlepsze kosmetyki były z L’Oreal z serii profesjonalnej absolute repairTeż sobie kupiłam zestaw Olaplex chyba jakieś dwa lata temu i dla mnie totalna lipa![]()
Ja już przeszłam przez fazy wlosomaniactwa, wczesne wlosomaniactwo jak Agnieszka ta ruda nie była jeszcze ikona tylko wystawiała kramik na targach kosmetyków ekologicznych i anwen jeszcze nie miała marki, potem porzuciłam, potem wróciłam do wlosingu jak już było to super popularne i były kosmetyki łatwo dostępne wszędzie… ale totalnie porzuciłam i jednak zostanę chyba fanką kosmetyków fryzjerskich. I powiem wam jak żyję i 20 lat coś robię z włosami, bo jakoś w gimnazjum zaczęłam cudować z fryzurą, to moje najlepsze kosmetyki były z L’Oreal z serii profesjonalnej absolute repairpamiętam jak 20 lat temu z tatą jeździłam gdzieś daleko do fryzjera żeby kupić mamie na święta maskę i szampon, i z tej okazji że mam tak suche włosy to wczoraj sobie zamówiłam tę maskę. Mam nadzieję że mnie po latach nie zawiedzie
![]()
Ja kosmetyków od Agnieszki nie kupiłam bo zobaczyłam cenę o_o. Ale co było super to sprzedawała u siebie wspaniałe rosyjskie kosmetyki… café mimi i różne takie. Wydaje mi się że łotewskie i różne zza wschodniej granicy też. To były takie smaczki których nigdzie indziej nie widziałam.Ja zaczynałam od wątków na wizażu, później był blog Anwen, na chwilę Blondhaircare. Natomiast za Agnieszka nie przepadałam nigdy i dalej nie przepadam. Marka jej kosmetyków to dla mnie nic wybitnie specjalnego, naprawdę nie rozumiem jakim cudem się wybiła.
Ale teraz każda influencerka może sobie markę kosmetyków zrobić i tak to wygląda![]()
Ja kosmetyków od Agnieszki nie kupiłam bo zobaczyłam cenę o_o. Ale co było super to sprzedawała u siebie wspaniałe rosyjskie kosmetyki… café mimi i różne takie. Wydaje mi się że łotewskie i różne zza wschodniej granicy też. To były takie smaczki których nigdzie indziej nie widziałam.
Dzięki za słowa otuchy ale narazie mamy totalna gemele w głowie. Jesteśmy absolutnie zniszczeni psychicznie, te diagnozy nam spłynęły na dobrą sprawę w ciągu miesiąca i nie wiemy co robić bo huśtawka emocjonalna była naprawdę spora. Weekend spróbujemy robić nic.Przede wszystkim jesteście dzielni że podejmujecie tę drogę diagnostyki. I dla mnie to też niesprawiedliwe że dobrzy ludzie muszą tyle walczyćale jesteście silni. I wierzę że dacie radę
![]()
Racja, tyle rzeczy naraz to po prostu za dużo na jedną głowę, nawet na dwie, odpocznijcie koniecznie. Dobrze że w ten weekend możecie po prostu być i złapać oddechDzięki za słowa otuchy ale narazie mamy totalna gemele w głowie. Jesteśmy absolutnie zniszczeni psychicznie, te diagnozy nam spłynęły na dobrą sprawę w ciągu miesiąca i nie wiemy co robić bo huśtawka emocjonalna była naprawdę spora. Weekend spróbujemy robić nic.