Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To jest wątek staraczkowy, ale do końca miesiąca mamy już tylko 3 dni, także wpiszę Cię.Dziękuję, ja za Was również
Mogę dołączyć do Was?
To jest wątek staraczkowy, ale do końca miesiąca mamy już tylko 3 dni, także wpiszę Cię.Nie jesteś pewna wyniku testu? Wybierasz się na betę?
![]()
A czym robili ci drożność ? Chodzi mi pianką czy pod ciśnieniem ?Ja po tej drożności jajowodów chyba jestem jakaś wrażliwsza bo pierwszy raz chyba czuję że mam owulację. Miałam dwa jajeczka na prawym jajniku i teraz mnie coś rwie. Minęło właśnie 36-40h od podania ovitrelle i podobno to by się zgadzało.
Boże znam te uczucie. Ostatnio doświadczyłam tego samego. Okropne uczucie… niby chciałam się cieszyć razem z tą osobą, ale mój wkurw był wymalowany na twarzyWłaśnie się dowiedziałam że bliska mi osoba jest w ciąży. I czuje się z tym beznadziejnie, miałyśmy się cieszyć swoim szczęściem a ja siedzę i jestem wkurzona, wkurzenie wywuluje u mnie poczucie winy i zaraz się poryczę. No co za poje**ne emocje![]()
Hej. A mogę zapytać jak bierzesz? Przede mną pierwszy cykl. Mam drac 2x1 przez 5 dni a Ty tu piszesz ze 30 tabletekHejka! Ja już 2 dzień na Lamettcie, zaczynają znowu mi się znowu uderzenia gorąca - czy któraś z Was też to ma? Bo czuję się conajmniej dziwnie kiedy w momencie oblewa mnie faladzwoniłam też do lekarki, kontrolne USG w przyszły wtorek, mamy działać regularnie, ma nadzieję, że 30 tabletek lametty w zeszłym cyklu zaowocuje nam owulacja wcześniej niż w 28 dc
![]()