reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Nie jestem pewna. ja też się staram o bobasa już 3,5 roku. Już byłam 5 razy w ciąży z czego mam synka, który w tym roku skończył 5 lat. Bardzo chcemy rodzeństwo, ale kolejne próby to ciągłe niepowodzenia. Ostatnio zdecydowaliśmy się na komórkę dawczyni, ale procedurę mamy rozpocząć w styczniu, a tu teraz brak miesiączki.. Nie wiem czy to wogole możliwe.. Oczywiście pójdę na betę
A ile dziś dpo? :)

Hej. A mogę zapytać jak bierzesz? Przede mną pierwszy cykl. Mam drac 2x1 przez 5 dni a Ty tu piszesz ze 30 tabletek 🤯
To mój drugi cykl na lamettcie, przy pierwszym po braniu w standardowym schemacie 1x1 przez 5 dni nic się u mnie nie wydarzyło, po kontroli USG lekarka zwiększyła mi dawkę do 2x1 i ciągnęłyśmy ją przez ponad 2 tygodnie. Miałam owulację w 28 dc 😊
Teraz biorę 2x1 tabletka przez 7 dni, zobaczymy co z tego wyjdzie 🍀

Także 5 październik to był ten dzień kiedy złamało mnie psychicznie po tej wiadomości i rozmowie i dołączyłam tutaj 🥳. Nie ma z tą osobą kontaktu. Ja muszę teraz zadbać o własne zdrowie psychiczne. Najwyżej stracę przyjaciółkę. Aktualnie jestem w trybie przetrwania i terapii, więc wszyscy inni niech się cieszą swoim szczęściem ale bez wymagania żebym w tym uczestniczyła bo jestem na granicy.

Dzieeeeeń dobry.

Ja dzisiaj w 12 dc i do 20dc mam zamiar nie odpuszczać 😂 także pierwsze testowanko planuję na za 10 dni.
Październikowa nieudana próba nie demotywuje - mam jakieś dobre przeczucia co do przyszłego miesiąca 😁

W pracy mam taki młyn i stres - z jedną ej strony fajnie, bo dni szybko mijają, a z drugiej strony marzę już o byciu w ciąży i 6h pracy 😍

To mój drugi cykl na lamettcie, przy pierwszym po braniu w standardowym schemacie 1x1 przez 5 dni nic się u mnie nie wydarzyło, po kontroli USG lekarka zwiększyła mi dawkę do 2x1 i ciągnęłyśmy ją przez ponad 2 tygodnie. Miałam owulację w 28 dc 😊
Teraz biorę 2x1 tabletka przez 7 dni, zobaczymy co z tego wyjdzie 🍀
O ludzie. Myslalam ze po zmianie leku bedzie łatwiej ale z tego co piszesz to nie jest takie proste. Trzymam kciuki 🤞

reklama
Do góry