kami1094
Fanka BB :)
7dpoHejo, mam pytanie, kiedy najlepiej badać progesteron? Owulacje miałam 25/26
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
7dpoHejo, mam pytanie, kiedy najlepiej badać progesteron? Owulacje miałam 25/26
Przykro mi ale Kochana to chyba znaczy, że można leczyć i to moze dało odpowiedź dlaczego poprzedni transfer się nie udał?Dostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138
I znowu ch.. wielki i bombelki, transferu nie będzie.
Ogólnie jakiś taki ciulowy nastrój. Nie mogę się na niczym skupić. W pracy nic mi się nie chce. Liczyłam, ze będę w ciąży i będzie ktoś do pomocy.@adori ci się dzieje? Chcesz się wygadać?
tulęDostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138

Myślisz, że 31/10 będzie ok? Jeśli była 12 to jest to 5 dpo, 1 wolny, więc odpada i się zastanawiam jak to rozwiązać
O wow, z takim progiem niskim i sam się odbiłPierwsze beta hcg wyszło mi 4,95 a progesteron 1,98 wiec odstawiłam duphaston ale po dwóch dniach był przyrost beta 25 i prog ok 6, wczoraj już beta ponad 900 a prog ok 17

ja bym już pewnie pomyślała, że biochemiczna i nie powtórzyła bety
 ja bym już pewnie pomyślała, że biochemiczna i nie powtórzyła bety 
Przykro miDostałam wyniki badań, mam pozytywny cd138

Nieciekawa sytuacjawróciłam ze szpitala.
nie znaleźli pozamacicznej nigdzie. i to najlepsza informacja na ten moment. (chociaż tyle razy padło „a to co?”, że ziarno niepokoju nadal we mnie jest - pocieszam się, że byłam w szpitalu uniwersyteckim u dobrej specjalistki usg, dokładniej już sprawdzić się nie dało)
nie wygląda też to wszystko dobrze, bo endometrium nie jest jednorodne, czyli może zaczynać krwawić. i pęcherzyk urósł z 5mm na 8mm i nadal jest pusty, więc może iść to po prostu w stronę poronienia na dniach. jutro powtórka bety powinna wyjaśnić coś więcej. ale widziałam, że obie lekarki raczej chciały mnie nastawić na marne szanse.
 trzymam kciuki za jakiekolwiek, ale dobre rozwiązanie
 trzymam kciuki za jakiekolwiek, ale dobre rozwiązanie 
 . Jestem padnięta, w gardle czuje taka kluchę uczucie zatkanego nosa, a najgorsze że mam w ustach opuchnięte wszystko a wodę pije jak słoń..  Macie jakieś sprawdzone metody leki ??
. Jestem padnięta, w gardle czuje taka kluchę uczucie zatkanego nosa, a najgorsze że mam w ustach opuchnięte wszystko a wodę pije jak słoń..  Macie jakieś sprawdzone metody leki ??Zbdałabym 03.11Myślisz, że 31/10 będzie ok? Jeśli była 12 to jest to 5 dpo, 1 wolny, więc odpada i się zastanawiam jak to rozwiązać