reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Czy u was dziewczyny też okres się tak wolno rozkręca czasami. Dzisiaj mam 15 dpo, w niedzielę lekkie plamienie, w pon rano ciut większe a potem do dzisiaj do 15 cisza.. teraz też raczej plamienie. Nie wiem czy to kwestia duphastonu branego po owulacji bo nie pamiętam sprzed 4 lat jak to było

reklama
Kurczę od 2 tyg mam takie nagłe mocne zawroty głowy. Jakbym wypiła butelkę wina albo i więcej. Coś robię jest ok i nagle mnie tak złapie. Trwa to ok 30 min i później się normuje. Czy z takim czyms do rodzinnego lekarza ? Być może to zmęczenie, syn daje nadal popalić w nocy plus zwykle cały dzień na wysokich obrotach i jestem nerwowa. Ale to niebezpieczne bo mam wrażenie, że zaraz padnę jak kłoda i szybko idę się położyć z podniesionymi nogami. Czy przyjmowany progesteron besins może mieć takie skutki uboczne ?

@Hermeneg przykro mi ale podleczą i będzie ok. Ruszysz do akcji.

Ja dzisiaj byłam u lekarza internisty normalnie prywatnie bo u mnie w przychodni brak lekarza obecnie. Chciał mi dać antybiotyk ale powiedzialam o sytuacji, to dostałam jakieś krople itd. dentystę jutro odwołałam ale rozmawiałam i powiedzieli mi.ze z tym opatrunkiem mogę chodzić nawet w ciąży więc jestem spokojna, a kolejną wizytę mam umówioną na 13go.

Kupiłam dzisiaj dwa testy. Jutro idę zrobić proga.

I jak nienormalna czekam na cud......

Kurczę od 2 tyg mam takie nagłe mocne zawroty głowy. Jakbym wypiła butelkę wina albo i więcej. Coś robię jest ok i nagle mnie tak złapie. Trwa to ok 30 min i później się normuje. Czy z takim czyms do rodzinnego lekarza ? Być może to zmęczenie, syn daje nadal popalić w nocy plus zwykle cały dzień na wysokich obrotach i jestem nerwowa. Ale to niebezpieczne bo mam wrażenie, że zaraz padnę jak kłoda i szybko idę się położyć z podniesionymi nogami. Czy przyjmowany progesteron besins może mieć takie skutki uboczne ?
Oczywiście że może. Ja przy tym.progesteronie chodziłam jak pijana.

Z tego co się orientuję to może. Jednak chyba bym dla spokoju poszła do lekarza 🥹

Do lekarza zawsze warto pojsc. Ja miałam okropne zawroty ale nie musiałam się kłaść na łóżko. Za to teraz miewam też, ale ponoć to od tężyczki którą ponoć mam. I nerwicy ktorą mam na pewno

Dzięki laski, faktycznie może być ten progesteron bo biorę go późnym popołudniem i wtedy właśnie to się dzieje. Zobaczę jak go odstawię mam przyjdzie @ czy to się zmieni

Czy u was dziewczyny też okres się tak wolno rozkręca czasami. Dzisiaj mam 15 dpo, w niedzielę lekkie plamienie, w pon rano ciut większe a potem do dzisiaj do 15 cisza.. teraz też raczej plamienie. Nie wiem czy to kwestia duphastonu branego po owulacji bo nie pamiętam sprzed 4 lat jak to było
U mnie po odstawieniu 3 dni i okres wpada z buta intensywnie.
Ja nigdy nie mialam plamien przed okresem .
Zauważyłam tylko tyle że po łyżeczkowaniu w maju są obfite że zastanawiam się kupić pielucho majtki są w rosmanie

reklama
Tak, robią w klinice. A że i tak jest to płatne to chyba kontrolną zrobię na miejscu 😊
Ja się nie złoszczę, że coś wyszło tylko na to, że znowu wszystko odwlecze się w czasie. Ja się naprawdę nie wyrobie do końca refundacji jak tak dalej pójdzie 😅😂
Nie boj sie, my tu z transparentami w razie czego wyjdziemy, zeby poczekali 😂 ale uda sie przed!
Polaczylabym te fakty, zdecydowanie.. moze w innej formie musialabys przyjmowac?

Do góry