Paula. sz
Fanka BB :)
Pierwszym razem nieCzy mieliście jakiś limit na stymulację po którym mieliście coś robić innego? Np inseminacje?
Teraz jak sie nie uda
Drożność jajowodów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pierwszym razem nieCzy mieliście jakiś limit na stymulację po którym mieliście coś robić innego? Np inseminacje?
Niestety biało, ale spodziewałam się tego, bo nie było piku na testach owulacyjnych...

ale mi się nudzi w robocie.
 ale mi się nudzi w robocie.Zaciekawilas mnieMuszę przestać używać służbowego chatu gpt premium do zadawania takich pytań bo się wciągnęłam w statystykę teraz

Taaa chat gpt mi tu wyjaśnia że przy cyklach 26 dniowych ma się 27% więcej szans na ciążę statystycznie niż przy 33 dniowych bo ma się o te 3 owulację więcejZaciekawilas mnie

i tak sobie gadaliśmy że w kontekście 2-3 lat to już się robi spora różnica i chyba bardziej „się opłaca” mieć krótkie cykle
 i tak sobie gadaliśmy że w kontekście 2-3 lat to już się robi spora różnica i chyba bardziej „się opłaca” mieć krótkie cykle  . Muszę usuwać te głupie zapytania bo potem ktoś w pracy spojrzy i u mnie to są tego typu pytania plus „jak ustawić marginesy w Google doc”
. Muszę usuwać te głupie zapytania bo potem ktoś w pracy spojrzy i u mnie to są tego typu pytania plus „jak ustawić marginesy w Google doc”