reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

@Jane Doe ja tez poluje na pillow talk, jeszcze sie zastanawiam bo to jednak mat, ale kurde kolor…
Noooo też się zastanawiam bo to mat! Przestałam używać matów odkąd oszalałam na punkcie szminek matowych płynnych Golden rose XD i kupiłam milion kolorów z czego w sumie żadna mi nie pasowała. Ja bym chciała pillow talk fair…… może będzie ok haha, ale zamówiłam sobie teraz lip stains i lip tinty jakieś koreańskie takie na bazie wody co ma niby długo wytrzymać to jestem ciekawa jak pójdzie

reklama
Ja tez ten fair albo original, te dwa mocno sie nie roznia, mam za suche usta na mat, ale znow wydaje sie taka ladna 😂
Ja ostatnio zaczęłam się starać w pielęgnacji… widzę efekty. Jestem zadowolona bo kupiłam serum hialuronowe z bandi żeby kłaść pod krem na dzień i moja twarz faktycznie jest dużo lepiej nawilżona

Ja ostatnio zaczęłam się starać w pielęgnacji… widzę efekty. Jestem zadowolona bo kupiłam serum hialuronowe z bandi żeby kłaść pod krem na dzień i moja twarz faktycznie jest dużo lepiej nawilżona
Ja wlasnie tez jakis czas temu lepiej do tego podeszlam i tez widze roznice, chociaz co jak co, ale twarz mam problematyczna :D

Czy wasze aplikacje też tak pokazuja dziwnie dni płodne i owu? Moje dwie pokazują owu na środę a premom na poniedziałek 😆
Zawsze w sumie czuję bo boli mnie jajnik, zrobiłam dziś tego owulaka, żeby zobaczyć jak się wybarwiają

Załączniki

• IMG_5021.jpeg
    IMG_5021.jpeg
    319,7 KB · Wyświetleń: 42
Powoli przechodzę na wątek listopadowy więc dziękuję wszystkim które były ze mną tutaj w tym miesiącu 🤗
Bardzo miło było mi poznać nowe staraczki które dołączyły 🥹
Wszystkim które ujrzała dwie kreski życzę spokojnej ciąży ❤

A jak rano była kawusią to teraz zostawiam ciacho dla każdej 🥹🎃

Trzymajcie się 🤗

IMG_1761908073818.jpg

Dziewczyny Kochane :)
Na wstępie chciałabym bardzo podziękować @kami1094 za prowadzenie wątku październikowego. Mimo, ze zatestowalam wcześniej, to czuję, ze ten zapis na 31.10. miał w tym swój udział😊. Kochana, życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim dużo zdrowia, bo jak jest zdrowie to można dużo więcej😊. Życzę Ci również spełnienia wszystkich marzen, tych dużych i tych bardziej skrytych, a szczególnie tego najważniejszego: dwóch kreseczek i szczęśliwego finału😊.

Wam Dziewczyny, również bardzo dziekuje za ten miesiąc, za słowa wsparcia, a przede wszystkim za miło spędzony czas🥰. Życzę Wam Wszystkim powodzenia i owocnych starań.
I pamiętajcie, wszystkie jesteście piękne, mądre i zasługujecie na wszystko co najpiękniejsze! TRZYMAM ZA WAS BARDZO MOCNO KCIUKI!🤞🤞🩷

Ja, choć sie z Wami zegnam, bede Was podczytywać, śledzić Wasze losy i dopingować cały czas!

Dzisiaj od rana badalam przyrost bety i progesteron. Mam nadzieję, ze wyniki będą zadowalające i bede mogla troche odetchnąć, bo choć bardzo sie ciesze i jestem mega szczęśliwa, to jest we mnie ogrom strachu i niepewności.

Przytulam Was Wszystkie bardzo mocno! I myślę o Was ciepło!🧡 Bardzo Wam za wszystko dziękuję i jeszcze raz POWODZENIA!🌸

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny ❤️
Jak wszystkie to wszystkie 😊
Ja również bardzo wam dziękuję za ten miesiąc mimo iż mało udzielam się na grupie to codziennie mocno kibicuję każdej z was . Trzymam kciuki za każdą waszą wizytę u lekarza , za testy owulacyjne - żeby szybko przyszedł peak , za testy ciążowe żeby w końcu pokazały Nam wszystkim dwie kreski 🥹 , żeby po każdym ciężkim dniu zawitało do was słońce ☺️ Fajnie mieć takie wsparcie na grupie.
@kami1094 - Tobie z okazji urodzin życzę dużo radości oraz cierpliwości i dwóch kresek tam gdzie trzeba 😉, Niech Twoje marzenie o powiększeniu rodziny wkrótce stanie się rzeczywistością 🥰. Do zobaczenia na wątku listopadowym ❤️

Do góry