reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Dziewczyny Kochane :)
Na wstępie chciałabym bardzo podziękować @kami1094 za prowadzenie wątku październikowego. Mimo, ze zatestowalam wcześniej, to czuję, ze ten zapis na 31.10. miał w tym swój udział😊. Kochana, życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim dużo zdrowia, bo jak jest zdrowie to można dużo więcej😊. Życzę Ci również spełnienia wszystkich marzen, tych dużych i tych bardziej skrytych, a szczególnie tego najważniejszego: dwóch kreseczek i szczęśliwego finału😊.

Wam Dziewczyny, również bardzo dziekuje za ten miesiąc, za słowa wsparcia, a przede wszystkim za miło spędzony czas🥰. Życzę Wam Wszystkim powodzenia i owocnych starań.
I pamiętajcie, wszystkie jesteście piękne, mądre i zasługujecie na wszystko co najpiękniejsze! TRZYMAM ZA WAS BARDZO MOCNO KCIUKI!🤞🤞🩷

Ja, choć sie z Wami zegnam, bede Was podczytywać, śledzić Wasze losy i dopingować cały czas!

Dzisiaj od rana badalam przyrost bety i progesteron. Mam nadzieję, ze wyniki będą zadowalające i bede mogla troche odetchnąć, bo choć bardzo sie ciesze i jestem mega szczęśliwa, to jest we mnie ogrom strachu i niepewności.

Przytulam Was Wszystkie bardzo mocno! I myślę o Was ciepło!🧡 Bardzo Wam za wszystko dziękuję i jeszcze raz POWODZENIA!🌸
Oczywiście gratuluję też Wszystkim Wam, ktorym testy pokazały dwie kreseczki! Niech te ciąże będą spokojne i bezproblemowe!🩷 Dużo zdrówka dla Was i Waszych Bobasków! Trzymajcie się ciepło🧡🧡🧡

Hej 🎃 ja również chciałam wam wszystkim podziękować za współuczestnictwo w tym październikowym wątku , za wspólnie spędzony czas i wsparcie 😘
Dla udanych ❤️ dużo zdrówka i spokojnego oczekiwania na finał 🤞🏻🥹
Za resztę niezmiennie trzymam kciuki i do zobaczenia na listopadowym wątku 😘
@kami1094 szefowo jesteś najlepsza w tym co robisz, najlepszego urodzinowego, zdrówka i spełnienia marzeń małych i dużych, sto lat 🤞🏻😍🥳🎂

Kochane, na odchodne dzielę się jeszcze wynikami, bo właśnie dostałam🥹🥹 Jestem mega wzruszona🥹

Jeszcze raz trzymajcie się i trzymam za Was mocno mocno kciuki!🩷🌸

Załączniki

• Screenshot_20251031_163859_Drive(1).jpg
    Screenshot_20251031_163859_Drive(1).jpg
    54 KB · Wyświetleń: 76
  • Screenshot_20251031_163859_Drive.jpg
    Screenshot_20251031_163859_Drive.jpg
    78,4 KB · Wyświetleń: 76
Dzięki za kolejny miesiąc, gratulacje wszystkim zafasolkowanym 🤞🏻

Na pożegnanie tylko donoszę że testy ciążowe paskowe facelle 3,49 sztuka 😂 One co jestem w rossmannie to tańsze.

Cześć dziewczyny,trochę czasu mnie nie było,nie udzielałam się bo miałam ogromnego doła,nie chciałam złych emocji przekazywać na Was,coś nam ostatnio nie po drodze ze staraniami i z wizytami u lekarza jakoś ciężko wszystko pogodzić,dziś już mam 3 dzień okresu pewnie jutro będzie koniec mimo że owu miałam sporo wcześniej niż powinnam to okres przyszedł praktycznie normalnie,myślałam że będzie wcześniej skoro owulacja się przesunęła. Bardzo ale to bardzo gratuluję dziewczynom którym się udało i życzę żeby spokojnie te 9 miesięcy zleciało bez komplikacji,trzymam kciuki za te którym się nie udało tak jak mnie, @kami1094 a Tobie z całego serca życzę wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🎂 spełnienia wszystkich marzeń 🎁 i żebyś w końcu też ujrzała te 2 kreseczki🥹

Dzięki za kolejny miesiąc, gratulacje wszystkim zafasolkowanym 🤞🏻

Na pożegnanie tylko donoszę że testy ciążowe paskowe facelle 3,49 sztuka 😂 One co jestem w rossmannie to tańsze.
Właśnie przez to je kupiłam i sikałam na nie 2 dni przed planowanym testowaniem, a na planowane testowanie był pink zostawiony 😂

Dziewczyny, październik dobiegł końca. 🥹 Bardzo się cieszę, że marzenia wielu z Was się spełniły. 🥰
Jednocześnie jestem też z tymi, którym w tym miesiącu serce pękło. 🥺❤️‍🩹 Niestety aż za dobrze wiem, jak to boli...
@meryksawery mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. 🫂 Dalej nie wiemy jak potoczyła się historia żuberek1, ale jeśli zaglądasz tu spod kamienia - cokolwiek sprawiło, że postanowiłaś odejść, pamiętaj, że nie jesteś sama. 🫂
@Patii26 @Zestresowana13 oby kolejne cykle były tymi szczęśliwymi. 🥹
@daariaa9 aż dziwnie będzie na kreskach bez Ciebie, w każdym razie życzę byś tu już nie wracała (chyba, że po trzecie!). 🥹🤗
@aiszka napisz proszę po kolejnej kontroli tutaj na wątku co u Ciebie. 🥰

No i jeszcze raz, dziękuję Wam wszystkim z całego serduszka za piękne życzenia. To są najsmutniejsze urodziny w moim życiu, bo ten rok dotąd mnie nie oszczędzał. 😥 Ale mimo wszystko ten dzień był wyjątkowy - zawsze obracałam się bardziej w męskim towarzystwie, raczej nie mając koleżanek od serca, tymczasem dzięki Wam to się zmieniło. 🥹❤️ W życiu nie dostałam tyle wsparcia od żadnej kobiety spoza forum, ile Wy mi dajecie. 🥹 To, że same chciałyście żebym poprowadziła jeszcze kolejny wątek naprawdę wiele dla mnie znaczy. Dziękuję! 💐

reklama
Dziewczyny, październik dobiegł końca. 🥹 Bardzo się cieszę, że marzenia wielu z Was się spełniły. 🥰
Jednocześnie jestem też z tymi, którym w tym miesiącu serce pękło. 🥺❤️‍🩹 Niestety aż za dobrze wiem, jak to boli...
@meryksawery mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. 🫂 Dalej nie wiemy jak potoczyła się historia żuberek1, ale jeśli zaglądasz tu spod kamienia - cokolwiek sprawiło, że postanowiłaś odejść, pamiętaj, że nie jesteś sama. 🫂
@Patii26 @Zestresowana13 oby kolejne cykle były tymi szczęśliwymi. 🥹
@daariaa9 aż dziwnie będzie na kreskach bez Ciebie, w każdym razie życzę byś tu już nie wracała (chyba, że po trzecie!). 🥹🤗
@aiszka napisz proszę po kolejnej kontroli tutaj na wątku co u Ciebie. 🥰

No i jeszcze raz, dziękuję Wam wszystkim z całego serduszka za piękne życzenia. To są najsmutniejsze urodziny w moim życiu, bo ten rok dotąd mnie nie oszczędzał. 😥 Ale mimo wszystko ten dzień był wyjątkowy - zawsze obracałam się bardziej w męskim towarzystwie, raczej nie mając koleżanek od serca, tymczasem dzięki Wam to się zmieniło. 🥹❤️ W życiu nie dostałam tyle wsparcia od żadnej kobiety spoza forum, ile Wy mi dajecie. 🥹 To, że same chciałyście żebym poprowadziła jeszcze kolejny wątek naprawdę wiele dla mnie znaczy. Dziękuję! 💐
już listopad, ale wczoraj nie zdążyłam. chciałam Ci jeszcze złożyć spóźnione, ale szczere życzenia 😘 zdrowia, sił i spełnienia wszystkich marzeń. szczególnie tego największego. ściskam mocno

Do góry