angeliskax
Moderator
O nie wiem czy dziękować czy nieTo życzę ioby się spełniło
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie wiem czy dziękować czy nieTo życzę ioby się spełniło
![]()
No to pełen podziw dla Ciebie i tak za trójkęO nie wiem czy dziękować czy nieprzeraziłabym się na dzien dzisiejszy gdyby się okazało, że bliźniakow bedziemy mieli.
z 3 małych dzieci... mialabym prywatne przedszkole no
![]()
moja mama urodziła mnie jak miała 16 lat i jest moją najlepszą przyjaciółką i podziwiam ją, że dała sobie radę z wychowaniem mnie, szkołą i pracąJa i tak szanuję te dziewczyny za to, że podjęły się wychowania dzieci
Chodziło mi ze jakbym teraz zaszła w ciążę bliźniacza to bym miala 3No to pełen podziw dla Ciebie i tak za trójkę. Ja to jakoś jedynaka/jedyneczkę sobie uwaliłam
, przynajmniej na razie
.
Bierz bliźniaki, będziesz miała kartę dużej rodziny i zniżki w LidluChodziło mi ze jakbym teraz zaszła w ciążę bliźniacza to bym miala 3
Chyba wolałabym być w pojedynczej ciążyMoje dziecko teraz jest takie spokojne, że ja mam wrazenie że nie ma go więc pewnie drugie będzie glosniejsze choć może niekoniecznie
@Myszka2610 współczuję, na waszym miejscu odcięłabym się od nich. Chociaż też nie wiem jak Twój mąż się czuje? On pragnie kontaktu z nimi?
Ja Ci powiem, że ostatnio u kuzynki byłam. 3 miesiące młodsza ode mnie (rocznikowo rok). Ja z listopada a ona z stycznia. No i ona ma 4 dzieci. Ostatnia dwójka jest rok po roku. Jak ja tam poszłam to odechcialo mi się kolejnych dzieci - dobrze ze za miesiąc mi przeszło i teraz kuzynka się pyta kiedy do niej wpadnę. Odpisałam, że nieprędko bo jej dzieci odbierają mi zapał do robienia kolejnych dzieciNo to pełen podziw dla Ciebie i tak za trójkę. Ja to jakoś jedynaka/jedyneczkę sobie uwaliłam
, przynajmniej na razie
.
Moja bratowa w wieku 16lat urodziła syna. NIE BYŁA gotowa. Widać różnicę jaka wtedy była a jaka była jakiś czas temu kiedy urodziła dziecko.