reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
O jaaacieeeee 🥰 tak, ja brałam czystą bromenaline w tabletkach wtedy 😁
I to właśnie kupię 😁 tonący brzytwy się chwyta... Rozpiskę dawkowania wykorzystam za 2 tygodnie 😛
Chociaż przy moim endo, to chyba ananasek nic nie da.
To może testowałyście w takim razie wino w tabletkach? 🤣 O ile nic nie pomieszałam, to resveratrol jest tą cenna substancją, która zawarta jest w winie i może działać na endo? Może to można brać cały cykl 🤔

Czasem bez jadu nie dotrze tam, gdzie powinno. No i chyba nikogo nie powinno dziwić, że staraczka od czasu do czasu się odgryzie, bo naprawdę, ile można słuchać porad i "to teraz wy".
My wczoraj zostaliśmy pouczeni przez starszą sąsiadkę emerytkę. Zrobiła nam krótki wykład jakie to dzieci są ważne i że warto się o nie starać. No fajnie 😒 na pytanie kiedy będzie dziecko odpowiedziałam, że do tej pory żadne się jeszcze nie przypałętało, ale już na końcu języka miałam, że jedno już mamy, ale w niebie.

Co do ananasa to ja właśnie jadłam go 1-8 dpo w tym cyklu. Żeby było mi łatwiej to blendowalam go z tym środkiem i piłam w formie smoothie.

Do dziewczyn, które zobaczyły kiedyś dwie kreseczki. Którego dnia po owulacji pierwszy raz zobaczyliście pierwszy widoczny cień?

To co lepiej robić testy dalej i jak nadal będą negatywne iść w poniedziałek na progesteron? Chce sprawdzić czy do tych owulacji wgl dochodzi.

Ja bym tak zrobiła przykładowo u mnie apka pokazuje PIK
A na pewno go nie było (wiem to z monitoringu USG)

Screenshot_20221005-103937_Premom.jpg

My wczoraj zostaliśmy pouczeni przez starszą sąsiadkę emerytkę. Zrobiła nam krótki wykład jakie to dzieci są ważne i że warto się o nie starać. No fajnie 😒 na pytanie kiedy będzie dziecko odpowiedziałam, że do tej pory żadne się jeszcze nie przypałętało, ale już na końcu języka miałam, że jedno już mamy, ale w niebie.

Odpowiedziałabym "5 minut temu Stary się we mnie spuścił więc niech sąsiadka się modli żeby się przyjęło"

I to właśnie kupię 😁 tonący brzytwy się chwyta... Rozpiskę dawkowania wykorzystam za 2 tygodnie 😛
Chociaż przy moim endo, to chyba ananasek nic nie da.
To może testowałyście w takim razie wino w tabletkach? 🤣 O ile nic nie pomieszałam, to resveratrol jest tą cenna substancją, która zawarta jest w winie i może działać na endo? Może to można brać cały cykl 🤔
Ja nie próbowałam ale byłam już bliska zakupu 😁

reklama
Do góry