pietraczkaa
Fanka BB :)
Przykro miaktualizacja - można wpisać![]()

Podobnie wypadał nam cykl, dwa dni różnicy. Po twoim progu myślalam, że będą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miaktualizacja - można wpisać![]()
Oczywiście, że teraz też możesz mieć później owu. Nie ma takiej reguły, że jak raz było później to już się nie powtórzy;-).A ja mam taką zagwostkę. W lipcu przesunęła mi się owu i wystąpiła 22 dc. Czy to znaczy, że w sierpniu również może być podobna sytuacja? Wczoraj, 14dc, gin stwierdziła, że wg norm powinnam mieć owu 16dc, a pęcherzyki są jeszcze małe i nie ma dominującego. Endometrium 8mm.
I teraz nie wiem czy ten cykl już jest spisany na straty czy po prostu pęcherzyki nadal dojrzewają, bo owu wystąpi później
Nie znam się na tym, zrobię proga na pewno w przyszlym tyg i też pójdę jeszcze do gina.
Bardzo słaby ten sierpień póki coDo kitu ten sierpieńmam nadzieję, że coś się zmieni na lepsze..
No tak właśnie myślę. Choć gin raczej spisała mnie na straty choć nie powiedziała mi tego bezpośrednioOczywiście, że teraz też możesz mieć później owu. Nie ma takiej reguły, że jak raz było później to już się nie powtórzy;-).
Dziadek mnie zacheca@LadyCaro a może w Twoim przypadku nie będzie żadnych zastrzeżeń do brania acardu i go dostaniesz profilaktycznie.
Ja po akcji z nim odpoczęłam 2 tyg. I kupiłam Asparaginian Cardio Duo. Z potasem magnezem i głogiem. Ze względu na moje obrzydliwe ataki głowy, które są zawsze przy zmianie tej durnej pogody a co tydzień jest huśtawka.. chłodno - upał, żeby ciśnienie utrzymać w normie.
Wczoraj zaczęłam czytać czy to nie szkodzi ciąży i dużo lasek w ciąży to zażywa. Jest sporo opinii że ten lek prawie z najniższej półki ma najlepszą przyswajalność potasu i magnezu. Może to ten dziadek z opakowania zdziałał cuda w moim przypadku.Zobacz załącznik 1431759
Tak wyczytalam w necieTak z ciekawości bo nigdy nie miałam, skąd wiesz że plamie implantacyjne trwa 1-2 dni ?
Też tak slyszłam.odnośnie anty się nie wypowiem, bo ostatni raz brałam jakieś 6 lat temu, ale wiem że są osoby które zaszły w 1 cyklu po odstawieniu
No najpierw poczekałam do prawdziwego okresu i dopiero zaczęłam starania, ale chyba długo brałam, więc stwierdzam, że musi też trochę minąć żeby jednak ruszyłoW moim najbliższym otoczeniu dwie dziewczyny zaszły od razu po odstawieniu, mi się udało w pierwszej ciąży w 3cs![]()
Ja na razie niestety chyba jestem typem, który opisują, że nawet może do pół roku wszystko wracać do normyJa zaszłam od razu po odstawieniu
Ja właśnie mam takie plamienie od poniedziałku i już sobie wkręcałamTak wyczytalam w necie
No w kazdym razie, witam się w 1 DC. Jedziemy dalej :/
Tak wyczytalam w necie
No w kazdym razie, witam się w 1 DC. Jedziemy dalej :/