ForgetMeeNot
Fanka BB :)
A czy któraś z Was zadka w ciąże przy stosunku LH/FSH 0,61? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To była konsultacja przez SMS bo wizyty miałam u niego raz w miesiącu to pamiętam, że jak mu wysłałam te wyniki to tylko odpisał że to są całkiem dobre wyniki i tyle. Nic nie mówił o skokach w ciąży.Dzięki za odpowiedź.
Czyli to zależy od lekarza czy mówił, że te skoki tsh w ciąży to normalna rzecz?
Też dziś mi wyszedł całkiem ładny.Przepraszam, że ja znowu tak ni z gruchy ni z pietruchyale chciałam wrzucić mój test owulacyjny, żeby nie było, że tylko plaża, morze i basen
Zobacz załącznik 1431812
Moja endokrynolog powiedziała mi, że przed ciążą musimy koniecznie zbić do mniej niż 2, bo wyższy wynik jest niebezpieczny dla ciąży. A jak już zajde, to jak tylko się dowiem, mam zrobić badanie i się zgłosić, ale podobno może podskoczyć.Dzięki za odpowiedź.
Czyli to zależy od lekarza czy mówił, że te skoki tsh w ciąży to normalna rzecz?
robię te same testy i czekam na taką kreskęTeż dziś mi wyszedł całkiem ładny.szkoda tylko, że cykl stracony.
![]()
Dla porównania to test zrobiony ok 6h wcześniej.robię te same testy i czekam na taką kreskęnarazie słabiak
no to ja mam właśnie taki terazDla porównania to test zrobiony ok 6h wcześniej.![]()
Dzięki za odpowiedzi dobre Kobiety.Moja endokrynolog powiedziała mi, że przed ciążą musimy koniecznie zbić do mniej niż 2, bo wyższy wynik jest niebezpieczny dla ciąży. A jak już zajde, to jak tylko się dowiem, mam zrobić badanie i się zgłosić, ale podobno może podskoczyć.