U
użytkowniczka 212
Gość
O matko i córko w życiu czegoś takiego nie widziałamDziewczyny co oznacza ten kosmiczny wynik progesteronu?![]()
jedyne co mi przychodzi do głowy to ciąża mnoga...
a suplementujesz proga?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko i córko w życiu czegoś takiego nie widziałamDziewczyny co oznacza ten kosmiczny wynik progesteronu?![]()
O pcos swiadczy stosunek sporo większy niz 1. Poniżej 1 może świadczyć o niskiej rezerwie jajnikowej.różni lekarze na to patrzą. Zly stosunek lh do fsh może swiadczyć o PCOS ale jak obraz jajników na usg jest okej, to chyba nie ma się czym martwić. Ale oczywiście z lekarzem dobrze skonsultowac![]()
Badalas AMH ?A czy któraś z Was zadka w ciąże przy stosunku LH/FSH 0,61?![]()
Ferrytyna koniecznie do podbicia, powinna być min 50 do ciążyMam pozostałe wyniki
To trzymam kciuki![]()
Moja znajoma na początku ciąży miała 10,ale wszystko się szczęśliwe skończyło, ma cudna córkę.Moja endokrynolog powiedziała mi, że przed ciążą musimy koniecznie zbić do mniej niż 2, bo wyższy wynik jest niebezpieczny dla ciąży. A jak już zajde, to jak tylko się dowiem, mam zrobić badanie i się zgłosić, ale podobno może podskoczyć.
JezuniuDziewczyny co oznacza ten kosmiczny wynik progesteronu?![]()
Moze zadzwoń do labo czy dobre jednostki podali ?Jprdl... powiem Wam, że oszaleje zaraz. U mnie nigdy nic nie może być normalnie. Nie biorę dupka itp. 2 miesiące temu brałam to ziółko w kapsułkach Castagnus czy jakoś tak i cycki mi wtedy wybuchały. Zeszłam z tego powoli i przestalam brać całkowicie. Ponad 1.5 miesiąca czy więcej nie biorę.
nawet jeśli jednostka jest źle, to jakby o było 286 nmol to by było około 90 ngMoze zadzwoń do labo czy dobre jednostki podali ?
A betę powtaarzalas? Jaki przyrost? Sorry jesli pisałaś A mi umknęłoJprdl... powiem Wam, że oszaleje zaraz. U mnie nigdy nic nie może być normalnie. Nie biorę dupka itp. 2 miesiące temu brałam to ziółko w kapsułkach Castagnus czy jakoś tak i cycki mi wtedy wybuchały. Zeszłam z tego powoli i przestalam brać całkowicie. Ponad 1.5 miesiąca czy więcej nie biorę.