Owulacja
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiano fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiano fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu![]()
Ja bym poszłaTeż mam takie przeczucie. Zobaczymy co wyniknie za pare dni. Ja nawet nie idę ma bete bo nie ma sensu![]()
super! Miłego urlopowania!Piątek piąteczek piątunio, u mnie od 16;00 wjeżdża urlop, pazy zrobione, złoty trunek się chłodzi, pogoda ma być, dni płodne więc pracujemyelegancko
Miłego weekendu i trzymam kciuki za testujace![]()
Jesteś genialnaszurum, burum, pucu chlastu
kresek chce tu kilkunastu!
Niech jajniki, jajowody
dadzą nam tu zdrowe płody!
Niech macica, trzon starego
Zrobią w końcu coś dobrego!
hokus pokus!
![]()
Szczęśliwej nowej drogi życia z bombelkiem już tuż tużno fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu![]()
mam nadzieję, dziękujęSzczęśliwej nowej drogi życia z bombelkiem już tuż tuż![]()
Mnie to czeka za 2 miesiące...I moim marzeniem było aby ślub już brać w 3 ,a córka by trzymała obrączki...No ale cóż...życie płata figleno fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu![]()
zycze, aby to marzenie spełniło się jak najszybciejMnie to czeka za 2 miesiące...I moim marzeniem było aby ślub już brać w 3 ,a córka by trzymała obrączki...No ale cóż...życie płata figle