Tymczasowa28
Fanka BB :)
Owu miałam 16 albo 17 dc. Cień cienia miałam wczoraj, czyli 29 dcW ktorym dniu po owulacji wyszedł ci test? Bo ja mam nadzieję, że może u mnie coś się jeszcze pokaże![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owu miałam 16 albo 17 dc. Cień cienia miałam wczoraj, czyli 29 dcW ktorym dniu po owulacji wyszedł ci test? Bo ja mam nadzieję, że może u mnie coś się jeszcze pokaże![]()
to masz prawie 100% po dobieMam wyniki! Wczoraj 8, a dziś już 15Mam nadzieje, ze coś z tego będzie
dzięki za wsparcie dziewczyny! Proszę nadal o kciuki
ja za Was tez mocno trzymam!
SuperMam wyniki! Wczoraj 8, a dziś już 15Mam nadzieje, ze coś z tego będzie
dzięki za wsparcie dziewczyny! Proszę nadal o kciuki
ja za Was tez mocno trzymam!
Więc dzisiaj robiłam test i biało, przypuszczam że jest od 10 do 12dpo, więc się zastanawiam czy mogę jeszcze na coś liczyć czy to koniec w tym cyklu.Owu miałam 16 albo 17 dc. Cień cienia miałam wczoraj, czyli 29 dcjak to wyglada u Ciebie?
Dopóki nie ma okresu, zawsze jest szansaWięc dzisiaj robiłam test i biało, przypuszczam że jest od 10 do 12dpo, więc się zastanawiam czy mogę jeszcze na coś liczyć czy to koniec w tym cyklu.
Dzisiaj już nic nie załatwię, bo siedzę w pracy, jutro wyjeżdżam na długi weekend więc dopiero najwcześniej we wtorek a planowo @ mam mieć 17.08 więc już poczekam na rozwój sytuacjiDopóki nie ma okresu, zawsze jest szansaNie masz możliwość isc na betę, czy nie chcesz?
To miałaś ta owu w końcu jak bolał Cię ten brzuch czy dopiero teraz ?Ja dzis z mężem nareszcie razem od 22 godziny a jutro nad morze na 3 dni, a kalendarzyk yioni pokazuje mi owulacje dopiero na dziś, nie wierzę w nią patrząc na śluz, ale na pewno bedzie gorąco dla wyłącznej przyjemności po tylu dniach niewidzenia się. Na wrzesien mam juz 14 testow owu i zamowie termometr, jaki polecacie ze swojego doświadczenia?
No najgorzejEhhh...mam dokładnie taka sama sytuacje...
Też praca przed kompem, i u nas na wsi labo tylko do 9 pobiera![]()