Bażantka_1991
Fanka BB :)
Ja też trzymam kciuki za wszystkie kobitki z cieniami 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WrzucajDziewczyny beta zrobionai znalazłam laboratorium gdzie współpracują z synlabem, lubię synlab szybko są wyniki
Po południu będzie wiadomo
Dziękuję za wszystkie kciuki, mam nadzieję że pomogą
Zdjęcia mam na których widać kreskę dopiero teraz robione w lepszym świetle ale też test zdążył mocno wyschnąć więc nie wiem czy wrzucać
Wrzucaj!Dziewczyny beta zrobionai znalazłam laboratorium gdzie współpracują z synlabem, lubię synlab szybko są wyniki
Po południu będzie wiadomo
Dziękuję za wszystkie kciuki, mam nadzieję że pomogą
Zdjęcia mam na których widać kreskę dopiero teraz robione w lepszym świetle ale też test zdążył mocno wyschnąć więc nie wiem czy wrzucać
Kreseczka taka jak moja! Babo, to ciążowa!Uwaga wrzucam
Na żywo jest różowy kolor, mąż potwierdza
W sztucznym świetle w łazience rano nie było widać
Jeśli to wygląda na testowa proszę dać znać bo ja znawca testów nie jest![]()
Wydaje mi się, że Twoja była mocniejszaKreseczka taka jak moja! Babo, to ciążowa!![]()
Widać bardzo ładnieUwaga wrzucam
W sztucznym świetle w łazience rano nie było widać![]()
WidaćUwaga wrzucam
W sztucznym świetle w łazience rano nie było widać![]()
To trzymam kciuki za wysoki wynikWidać bardzo ładniemi też się udało skoczyć na betę, wynik koło 18