aneta85aneta
Fanka BB :)
Pozostaje nam czekaćJak każda z nas
Ja odkąd sie staram i wsłuchuje w swoj organizm mam tyle objawow co nigdy wcześniej...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozostaje nam czekaćJak każda z nas
Ja odkąd sie staram i wsłuchuje w swoj organizm mam tyle objawow co nigdy wcześniej...
Testuj z testu o czułości 10, może już coś pokażeDzisiaj 8dpo... czuję takie delikatne pobolewanie podbrzusza... korci mnie, żeby kupić test, choć powinnam go zrobić za tydzień. U mnie dużych szans nie ma, bo seks był 2-3 dni przed owulacja, ale jednak...nadzieja![]()
Haha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia ranoZrób test nic nie szkodzi... Za tydzień też możesz testować![]()
Ja nie zawsze, chociaż wiem, że najlepiej testować z rana. Kupuję dwa testy bo wiem, że nie wytrzymam do rana i robię czasami w ciągu dnia... Póki co jeszcze żaden test nie wywróżył mi ciążyHaha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia rano![]()
Jak ma wyjść to i z popołudniowego wyjdzieJa nie zawsze, chociaż wiem, że najlepiej testować z rana. Kupuję dwa testy bo wiem, że nie wytrzymam do rana i robię czasami w ciągu dnia... Póki co jeszcze żaden test nie wywróżył mi ciążyale się nie poddaje
![]()
Lepiej kup 2Jak ma wyjść to i z popołudniowego wyjdzie
Daj znać jak tamTo idę kupić te testy
jak testuje w dzień miesiączki to obojętne koedy i o której , zawsze pokaże pozytywny. A jak mnie korci żeby przed miesiączka, to testuje porannym moczemHaha, wiem, że nie zaszkodzi, ale nie ukrywam, że już kilka razy poczułam smak rozczarowania przy bielusieńkim teście. A powiedzcie mi...zawsze testujecie z porannego moczu? Ja jak kupię test to nie mogę wytrzymać do następnego dnia rano![]()