Tymczasowa28
Fanka BB :)
Wiem, ale jutro nie mam możliwości zrobić, dlatego zdecydowałam ze idę dziśTrzymam
chociaż po 24h ten przyrost może być taki średni![]()
Dzięki!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, ale jutro nie mam możliwości zrobić, dlatego zdecydowałam ze idę dziśTrzymam
chociaż po 24h ten przyrost może być taki średni![]()
Oj nie miałabym serca go męczyćW środku nocy o północy![]()
30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety. Wczoraj nieco ponad 8, a dziś zobaczymy czy jest lepiej. Plis, trzymajcie kciuki!![]()
Rozumiem, rozumiemWiem, ale jutro nie mam możliwości zrobić, dlatego zdecydowałam ze idę dziś
Dzięki!![]()
No właśnie wczoraj o tej porze już były! Nastawiłam się, ze przed 13 będę już wiedzieć. Aaale nie ma tak lekkoRozumiem, rozumiem
Daj znać jakie wyniki będą![]()
Ehhh...mam dokładnie taka sama sytuacje...Dziś do 18 uziemiona, przed kompem w pracy, a u mnie w okolicy na wsi to jedynie z rana jakiekolwiek badania robią
.
ah to mieszkanie na wsi to robi pod górę z labami i wizytamiEhhh...mam dokładnie taka sama sytuacje...
Też praca przed kompem, i u nas na wsi labo tylko do 9 pobiera![]()
Trzymamy!30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety. Wczoraj nieco ponad 8, a dziś zobaczymy czy jest lepiej. Plis, trzymajcie kciuki!![]()
W ktorym dniu po owulacji wyszedł ci test? Bo ja mam nadzieję, że może u mnie coś się jeszcze pokaże30 dzień cyklu. Czekam na wynik bety. Wczoraj nieco ponad 8, a dziś zobaczymy czy jest lepiej. Plis, trzymajcie kciuki!![]()