reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
To kochana nawet nie jest linia w miejscu parowania 😉 ona powinna być oddalona od tej kontrolnej.
Ale to nic nie zmienia. Ruszyła mnie fala emocji i tyle. To, że jest negatywny to jasne ale ruszyły mnie emocje, siedzę i płacze jak dziecko. Zaraz moj wróci to może wyjdę z dołka. Ale normalnie rozpłakałam się nad ch. Wie czym, myślą, że kiedyś może będzie pozytywny, że zrobiłam bezsensowny test a mogłam poczekać do dnia @. Nie jestem pewna, chyba zawiodłam sama siebie. Miejsce kreski nie ma znaczenia. Pokazało coś co mnie podłamało na chwilę.

Ale to nic nie zmienia. Ruszyła mnie fala emocji i tyle. To, że jest negatywny to jasne ale ruszyły mnie emocje, siedzę i płacze jak dziecko. Zaraz moj wróci to może wyjdę z dołka. Ale normalnie rozpłakałam się nad ch. Wie czym, myślą, że kiedyś może będzie pozytywny, że zrobiłam bezsensowny test a mogłam poczekać do dnia @. Nie jestem pewna, chyba zawiodłam sama siebie. Miejsce kreski nie ma znaczenia. Pokazało coś co mnie podłamało na chwilę.
Kochana, ten cykl jeszcze nie jest skreślony - mogłaś mieć później owu! Nie smutkaj ❤️

Po prostu pękłaś.. szybko się pozbieraj, ten cykl nie jest jeszcze stracony więc trzymaj się ❤️

@unikke1 @niezapominajka876 z tymi wynikami to jakieś jaja 🫢 czy oni nie wiedzą, że my tu wszystkie czekamy 😩

Tak jak @kami1094 pisze jeszcze jest czas 🤞 a jeżeli nawet nie tym razem, to pamiętaj że kolejny cykl to kolejna szansa żebyś ujrzała wymarzone dwie kreseczki 😘

Nie wiem jak długie masz cykle ale mnie pociesza fakt że już za niecałe 30 dni mogę ujrzeć pozytywny test, choć przed wczoraj mój test był biały jak śnieg

Jestem pewna że wszystkie tu spełnimy nasze marzenie 🫂

reklama
Do góry