reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Było widać efekty?
Ogólnie jeśli miałabym ocenić ilość śluzu to dopiero po 2mcach stosowania zaczęło być go więcej 🙈 Po czym jeden miesiąc nie wzięłam i dopiero wróciłam do niego i dołączyłam w tym miesiącu inofem także zobaczymy jak ten zestaw podziała 🤞🏻

reklama
Dzieki za wsparcie, muszę teraz jakoś doczekać do tego chol... Okresu. Jak się nie starałam, to irytowało mnie, że zawsze mam jak w zegarku i nigdy nie chcę przyjść później żebym miała kilka dni ,,dla siebie*. A teraz? Jestem oburzona, gdzie on jest jak go potrzeba. ;o hahah
Mam dokładnie to samo 😁
No żesz k.... gdzie ty jesteś skoro test biały 😄 - o takie myśli mnie nachodzą 😁

ja też tak mam 😂 a ostatnio jak się cykl przesunął 10 dni to myślałam, że jajko zniosę 😂
No ocipieć idzie 😁 ale powiem Tobie że ja i tak mam dobrze, cykle 26-29 dni można miesiąc zacząć testem, dostać okres, mieć owulację i na koniec miesiąca zrobić kolejny test 🙉 za co jestem baaaardzo wdzięczna

Dziewczyny mam bardzo ważne pytanie; dlaczego mam takie seksualne podejście dziś do roboty?! Na zasadzie pierd. Nie robię.... Miałam taki plan,.co ja dziś nie zrobię a teraz. Hm... Robię ale przez absolutne obrzydzenie i niechęć. Jak za kare. Czuję się normalnie, nic mnie nie boli ani nic, poprostu (jak to ładnie się teraz mówi) prokastynuje.

No ocipieć idzie 😁 ale powiem Tobie że ja i tak mam dobrze, cykle 26-29 dni można miesiąc zacząć testem, dostać okres, mieć owulację i na koniec miesiąca zrobić kolejny test 🙉 za co jestem baaaardzo wdzięczna
nooo to ja zazwyczaj ostatnio 28-29 i też mi się to podoba 😁 w teraz jakiś wybryk natury haha ostatnio miałam tak jakieś 8 lat temu 😂

Od wielu lat mam 26dni. 1dc lekko okres, 2dc dramat i fala 4dc normalność lekki okres i skok libido. 5-8dc plamienie 14owulacja, 24-25 lekkie zgrubienie w piersiach. 27/1dc rano pobudka okresem..czasem z jeden dzień obsuwy ale to jak treningi były mocniejsze albo coś.

A ten cykl?- to jakaś masakra. Libido szaleje, owulacja diabeł wie.. okresie! Przyjdź! Zacznijmy jeszcze raz;o

Ja dziś 8dpo ale w tym cyklu serio jakoś nie mam spiny, na razie też kompletnie nic nie czuję. Jedynie jestem płaczliwa i wkurzona jednocześnie 😆 Testuję planowo we wtorek ale nie wiem czy nie zrobić testu też jutro, żeby mieć porównanie jak ewentualnie wyjdzie jakaś kreska (czy to ciąża czy jeszcze zastrzyk)

Od wielu lat mam 26dni. 1dc lekko okres, 2dc dramat i fala 4dc normalność lekki okres i skok libido. 5-8dc plamienie 14owulacja, 24-25 lekkie zgrubienie w piersiach. 27/1dc rano pobudka okresem..czasem z jeden dzień obsuwy ale to jak treningi były mocniejsze albo coś.

A ten cykl?- to jakaś masakra. Libido szaleje, owulacja diabeł wie.. okresie! Przyjdź! Zacznijmy jeszcze raz;o
Zazdroszczę takiej regularności :) A takie zawirowania raz na jakiś czas są normalne, choć wiadomo, że denerwujące. Ja widzę po sobie, że jak mam cykl w którym się mocno nakręcam, to okres przychodzi kilka dni później, więc jednak gdzieś ten stres i napięcie też swoje robią. A przypomnij, który to wasz cykl starań?

reklama
Dziewczyny, może pytanie z tych głupszych, ale....czy z Was też tak wszystko wylatuje zaraz po? Mam wrażenie że nic nie dopłynie do komórki jajowej i marnuje plemniki męża 🤦‍♀️😅
Haha ostatnio pytałam o to chata GPT 😅😅 powiedział, że to normalne i zawsze resztki nasienia wypływają ze słabymi plemnikami, a plemniki żywotne dostają się do dróg rodnych 😎 nie trzeba mieć pupy w górze ale najlepiej poleżeć 10-15min 😁

Swoją drogą, zapomniałam. Tak, testowałam się dziś. Nie, nic z tego nie rozumiem..LH spadało (jest mocno widoczne ale już nie jest pozytywne) , HCG niewykrywalne, miesiączki oczywscie nie mam. Nie czuję się ani trochę na te trudne dni, na owulację też nie. Czuję się zawieszona w czasoprzestrzeni. Surówkę na zimę z kapusty będę robiła, więc czuję się jak wiewiórka przed zimą;p o, to mój stan!
Nie ma nic gorszego jak niewiadomo na co się czeka 😣 owulki często są pozytywne po owulacji do miesiączki 🤷‍♀️ oby szybko Ci się wyjaśniło sytuacja 😊

@unikke1 kochana jak tam?

Ja po dwóch nocach jestem wyczerpana 😣 więc dzisiaj dzień luziku!

Wczoraj wieczorem miałam usg, pęcherzyk 21mm, endometrium z 6 zrobiło się 10 więc idealnie 😁 troszkę obraz wskazywał na rozpoczynającą się owulkę ale testy nadal leniwe więc zobaczymy, w ciągu 24g powinno się rozwiązać 😁 dzisiaj męża biorę w obroty! 😅

Miłego dnia dla Was 😘

Do góry