ka.an92
Fanka BB :)
Ogólnie jeśli miałabym ocenić ilość śluzu to dopiero po 2mcach stosowania zaczęło być go więcejByło widać efekty?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie jeśli miałabym ocenić ilość śluzu to dopiero po 2mcach stosowania zaczęło być go więcejByło widać efekty?
Mam dokładnie to samoDzieki za wsparcie, muszę teraz jakoś doczekać do tego chol... Okresu. Jak się nie starałam, to irytowało mnie, że zawsze mam jak w zegarku i nigdy nie chcę przyjść później żebym miała kilka dni ,,dla siebie*. A teraz? Jestem oburzona, gdzie on jest jak go potrzeba. ;o hahah
ja też tak mamMam dokładnie to samo
No żesz k.... gdzie ty jesteś skoro test biały- o takie myśli mnie nachodzą
![]()
No ocipieć idzieja też tak mama ostatnio jak się cykl przesunął 10 dni to myślałam, że jajko zniosę
![]()
nooo to ja zazwyczaj ostatnio 28-29 i też mi się to podobaNo ocipieć idzieale powiem Tobie że ja i tak mam dobrze, cykle 26-29 dni można miesiąc zacząć testem, dostać okres, mieć owulację i na koniec miesiąca zrobić kolejny test
za co jestem baaaardzo wdzięczna
Od wielu lat mam 26dni. 1dc lekko okres, 2dc dramat i fala 4dc normalność lekki okres i skok libido. 5-8dc plamienie 14owulacja, 24-25 lekkie zgrubienie w piersiach. 27/1dc rano pobudka okresem..czasem z jeden dzień obsuwy ale to jak treningi były mocniejsze albo coś.No ocipieć idzieale powiem Tobie że ja i tak mam dobrze, cykle 26-29 dni można miesiąc zacząć testem, dostać okres, mieć owulację i na koniec miesiąca zrobić kolejny test
za co jestem baaaardzo wdzięczna
Zazdroszczę takiej regularnościOd wielu lat mam 26dni. 1dc lekko okres, 2dc dramat i fala 4dc normalność lekki okres i skok libido. 5-8dc plamienie 14owulacja, 24-25 lekkie zgrubienie w piersiach. 27/1dc rano pobudka okresem..czasem z jeden dzień obsuwy ale to jak treningi były mocniejsze albo coś.
A ten cykl?- to jakaś masakra. Libido szaleje, owulacja diabeł wie.. okresie! Przyjdź! Zacznijmy jeszcze raz;o
Haha ostatnio pytałam o to chata GPTDziewczyny, może pytanie z tych głupszych, ale....czy z Was też tak wszystko wylatuje zaraz po? Mam wrażenie że nic nie dopłynie do komórki jajowej i marnuje plemniki męża![]()
Nie ma nic gorszego jak niewiadomo na co się czekaSwoją drogą, zapomniałam. Tak, testowałam się dziś. Nie, nic z tego nie rozumiem..LH spadało (jest mocno widoczne ale już nie jest pozytywne) , HCG niewykrywalne, miesiączki oczywscie nie mam. Nie czuję się ani trochę na te trudne dni, na owulację też nie. Czuję się zawieszona w czasoprzestrzeni. Surówkę na zimę z kapusty będę robiła, więc czuję się jak wiewiórka przed zimą;p o, to mój stan!