reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Ja w końcu zaczynam urlop ! Jutro wyjeżdżamy i cieszę się bardzo bo już ostatnio miałam dość roboty - mimo że bardzo lubię to co robię.
Dzisiaj 2dpo, seksy były w tym cyklu co 2 dni bo tak pracowaliśmy z narzeczonym że częściej nie było jak. Nie mam jakichś wielkich nadziei, dlatego też cieszę się, że wyjedziemy i nie zacznę zbyt dużej analizy wszystkiego bo po prostu nie będzie na to czasu 😁

reklama
Haha ostatnio pytałam o to chata GPT 😅😅 powiedział, że to normalne i zawsze resztki nasienia wypływają ze słabymi plemnikami, a plemniki żywotne dostają się do dróg rodnych 😎 nie trzeba mieć pupy w górze ale najlepiej poleżeć 10-15min 😁
Zeby nikt nigdy nie wpadl na to, zeby czytac moja historie z chatem gpt 😂😂

Haha ostatnio pytałam o to chata GPT 😅😅 powiedział, że to normalne i zawsze resztki nasienia wypływają ze słabymi plemnikami, a plemniki żywotne dostają się do dróg rodnych 😎 nie trzeba mieć pupy w górze ale najlepiej poleżeć 10-15min 😁

Nie ma nic gorszego jak niewiadomo na co się czeka 😣 owulki często są pozytywne po owulacji do miesiączki 🤷‍♀️ oby szybko Ci się wyjaśniło sytuacja 😊

@unikke1 kochana jak tam?

Ja po dwóch nocach jestem wyczerpana 😣 więc dzisiaj dzień luziku!

Wczoraj wieczorem miałam usg, pęcherzyk 21mm, endometrium z 6 zrobiło się 10 więc idealnie 😁 troszkę obraz wskazywał na rozpoczynającą się owulkę ale testy nadal leniwe więc zobaczymy, w ciągu 24g powinno się rozwiązać 😁 dzisiaj męża biorę w obroty! 😅

Miłego dnia dla Was 😘
Nadal nie mam wyników… pewnie będą jutro rano. Jutro też wybieram się na przyrost. Ale ogólnie jestem mega zmęczona bo byłam na panieńskim a jednak ciężko wytrzymać z 9 laskami na trzeźwo 😂

Ja dziś 8dpo ale w tym cyklu serio jakoś nie mam spiny, na razie też kompletnie nic nie czuję. Jedynie jestem płaczliwa i wkurzona jednocześnie 😆 Testuję planowo we wtorek ale nie wiem czy nie zrobić testu też jutro, żeby mieć porównanie jak ewentualnie wyjdzie jakaś kreska (czy to ciąża czy jeszcze zastrzyk)
My w tym cyklu też totalnie na luzie. Nawet nie mam ochoty robić tych owulaków 😜 ale dużo myślałam o tym czy w tym msc się starać czy robić sobie przerwę ( ze względu na tą pracę, bo kończę pracę w sierpniu i od września muszę mieć nowa pracę ) i zdecydowaliśmy jednak, że zrobimy w sierpniu przerwę, wolę znaleźć na spokojnie pracę i mieć płatne L4 i macierzyński niż kombinować gdyby się teraz udało. To tylko miesiąc przerwy 🙂 także robię w sumie te owulaki tylko dlatego by zobaczyć kiedy owulacja będzie 😁

Nadal nie mam wyników… pewnie będą jutro rano. Jutro też wybieram się na przyrost. Ale ogólnie jestem mega zmęczona bo byłam na panieńskim a jednak ciężko wytrzymać z 9 laskami na trzeźwo 😂
Ja jutro też lecę na przyrost! Jeśli będzie dobry to @kami1094 będziesz mogła wpisać 🩷, co będzie to będzie ;p

Hej @kami1094 zapisz mnie prosze na 25 sierpnia.

Hej dziewczyny. Mam PCOS, ale poprzednia ciąża (prawie 6 lat temu), byla bez większego problemu jesli chodzi o te hormonalne nieprawidłowości. Z mężem poszliśmy na żywioł i udało nam się w 9 cyklu staran. Tym razem tez na początku stawiamy na luz. Jedynie co to zamierzam wprowadzić suplementację. Podejrzewam, ze wiek tez nie będzie wypływał korzystnie. Mamy po 30 lat. Polećcie proszę coś dla mnie i męża.

PS. Cykle mam różne. Czasami 28 dniowe, czasami 35 dniowe. :)

My w tym cyklu też totalnie na luzie. Nawet nie mam ochoty robić tych owulaków 😜 ale dużo myślałam o tym czy w tym msc się starać czy robić sobie przerwę ( ze względu na tą pracę, bo kończę pracę w sierpniu i od września muszę mieć nowa pracę ) i zdecydowaliśmy jednak, że zrobimy w sierpniu przerwę, wolę znaleźć na spokojnie pracę i mieć płatne L4 i macierzyński niż kombinować gdyby się teraz udało. To tylko miesiąc przerwy 🙂 także robię w sumie te owulaki tylko dlatego by zobaczyć kiedy owulacja będzie 😁
Myślę, że ta przerwa to dobry pomysł :) będziesz na pewno spokojniejsza jak znajdziesz pewną pracę

Dobra, ja jednak zrobiłam sobie dzisiaj test, bo akurat miałam takie 3-godzinne siuśki 😅 I jeszcze lekka kreseczka wychodzi, dziś 10 dni po zastrzyku (no właściwie 10,5 bo robiłam w czwartek rano). To we wtorek jeśli ewentualnie coś wyjdzie to już raczej będę miała pewność, że to nie ovi

Hej @kami1094 zapisz mnie prosze na 25 sierpnia.

Hej dziewczyny. Mam PCOS, ale poprzednia ciąża (prawie 6 lat temu), byla bez większego problemu jesli chodzi o te hormonalne nieprawidłowości. Z mężem poszliśmy na żywioł i udało nam się w 9 cyklu staran. Tym razem tez na początku stawiamy na luz. Jedynie co to zamierzam wprowadzić suplementację. Podejrzewam, ze wiek tez nie będzie wypływał korzystnie. Mamy po 30 lat. Polećcie proszę coś dla mnie i męża.

PS. Cykle mam różne. Czasami 28 dniowe, czasami 35 dniowe. :)
30 lat i wiek nie będzie wpływał korzystnie? 🫣 przecież to najlepszy wiek płodny.. 😅 co mają powiedzieć jedne z nas, które mają w okolicach 40tki 🤔

reklama
30 lat i wiek nie będzie wpływał korzystnie? 🫣 przecież to najlepszy wiek płodny.. 😅 co mają powiedzieć jedne z nas, które mają w okolicach 40tki 🤔
Ja też w pierwszej chwili miałam takie WTF 😆 ale sama mam 29 lat i też parę razy myślałam, że to już trochę późno. Jednak z synem jak miałam 25 to zaszłam szybko, a teraz nie wychodzi

Do góry