Jaśkad
Początkująca w BB
Napisałam tak specjalnie30 lat i wiek nie będzie wpływał korzystnie?przecież to najlepszy wiek płodny..
co mają powiedzieć jedne z nas, które mają w okolicach 40tki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam tak specjalnie30 lat i wiek nie będzie wpływał korzystnie?przecież to najlepszy wiek płodny..
co mają powiedzieć jedne z nas, które mają w okolicach 40tki
![]()
No wlasnie i o to mi chodziJa też w pierwszej chwili miałam takie WTFale sama mam 29 lat i też parę razy myślałam, że to już trochę późno. Jednak z synem jak miałam 25 to zaszłam szybko, a teraz nie wychodzi
Po 35 są geriatryczneNapisałam tak specjalnieciąże po 30 sa traktowane jako geriatryczne z tego co słyszałam
no i w pierwsza ciąże zaszłam mając 25 lat
![]()
Po 35 nie po 30Napisałam tak specjalnieciąże po 30 sa traktowane jako geriatryczne z tego co słyszałam
![]()
No bez przesady, dopiero po 35 roku życia nazywa się je ciążami geriatrycznymiNapisałam tak specjalnieciąże po 30 sa traktowane jako geriatryczne z tego co słyszałam
![]()
Uznałam, ze po 30tce W MOIM przypadku nie będzie tak "łatwo" jak wtedy gdy miałam 25 lat.No bez przesady, dopiero po 35 roku życia nazywa się je ciążami geriatrycznymi![]()
Powtórze sie: Uznałam, ze po 30tce W MOIM przypadku nie będzie tak "łatwo" jak wtedy gdy miałam 25 lat.No bez przesady, dopiero po 35 roku życia nazywa się je ciążami geriatrycznymi![]()
Uznałam, ze po 30tce W MOIM przypadku nie będzie tak "łatwo" jak wtedy gdy miałam 25 lat.Po 35 są geriatryczne
wiek bardzo się przesunął na pierwsze dziecko. Kiedyś było ponad 20 lat a teraz 30, 40. Już nikogo nie dziwi 42latka do pierwszego porodustatystycznie więcej kobiet do jest do porodu 30+
i biologia też poszła do przodu, też już ciąża powyżej 35 już nie jest tak ryzykowana, przesunęło się to na 40-42 lata
Też mam 29 i też mnie naszły takie myśli, że to za późnoJa też w pierwszej chwili miałam takie WTFale sama mam 29 lat i też parę razy myślałam, że to już trochę późno. Jednak z synem jak miałam 25 to zaszłam szybko, a teraz nie wychodzi