niecierpliwamatka
Fanka BB :)
Jak to mówią; małe dziecko mały kłopot duże dziecko: lepiej nie mówićNa wiele tygodni a nawet i lat![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to mówią; małe dziecko mały kłopot duże dziecko: lepiej nie mówićNa wiele tygodni a nawet i lat![]()
PierwszeA powiedzcie, które z Was starają się o pierwsze dziecko?Luźne pytanie, ale tak dedukuję, że jest nas chyba mniejszość? Bo z pamięci oprócz siebie, @Peppcia i @marietta2112 nie umiem wymienić nikogo.
![]()
Ja teżA powiedzcie, które z Was starają się o pierwsze dziecko?Luźne pytanie, ale tak dedukuję, że jest nas chyba mniejszość? Bo z pamięci oprócz siebie, @Peppcia i @marietta2112 nie umiem wymienić nikogo.
![]()
Teoretycznie tak. Praktycznie nawet 13-14 dni potrafilam wysikac bladusa.A ja wzywam wszystkie dziewczyny, które miały kiedykolwiek podany ovitrelleJak długo testy wychodziły wam pozytywne? Czy 11 dni po zastrzyku powinno już być biało?
Hej! Jestem nowa na tym forumA powiedzcie, które z Was starają się o pierwsze dziecko?Luźne pytanie, ale tak dedukuję, że jest nas chyba mniejszość? Bo z pamięci oprócz siebie, @Peppcia i @marietta2112 nie umiem wymienić nikogo.
![]()
Ja też pierwszeA powiedzcie, które z Was starają się o pierwsze dziecko?Luźne pytanie, ale tak dedukuję, że jest nas chyba mniejszość? Bo z pamięci oprócz siebie, @Peppcia i @marietta2112 nie umiem wymienić nikogo.
![]()
Jeszcze zastanawiałam się nad zaczęciem stymulacji w sierpniu, ale moja lekarka jedzie na urlop, więc wierze że do znak od losu żeby czekać na wrzesieńOjej, no to u Ciebie raczej będzie konieczny ten zastrzyk, bo tak to trochę marnują się te pęcherzyki i macie tak naprawdę bardzo zmniejszone szanse na ciążę
Ja bym roku nie czekała, sama zaczęłam stymulację szybciej, bo wiem, że jednak wcześniej z łatwością w ciążę zachodziłam a teraz już za długo się nie udawało
Czyli jak sytuacja u Ciebie? Transfer się przesunie?
Witaj!Hej! Jestem nowa na tym forumniedawno skończone 27 lat i postanowiliśmy starać się o pierwsze dziecko
od miesiąca podglądam wasze forum, żeby wiedzieć jak to wszystko "zdrowo" planować i zacząć
W długi weekend planowana owulacja, więc zaczynam z wami przygodę o ||
![]()
Cześć miło, że wpadłaś byle nie na długoHej! Jestem nowa na tym forumniedawno skończone 27 lat i postanowiliśmy starać się o pierwsze dziecko
od miesiąca podglądam wasze forum, żeby wiedzieć jak to wszystko "zdrowo" planować i zacząć
W długi weekend planowana owulacja, więc zaczynam z wami przygodę o ||
![]()