reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Też chciałabym, żeby to były szybkie starania 🤣😅 ale zobaczymy co z tego wyjdzie 🫣 miejmy nadzieję,że 27 lat to jednak już nie za późno na starania się o pierwsze dziecko😅😅🤣
No pobiję Was zaraz, naprawdę. 😂 Zastanawiam się czy tylko ja w wieku trzydziestu lat czuję się gówniarzem, czy jak. 🤣🤣🤣 Czy za późno to się można w obecnych czasach zastanawiać mając +50, dziewczyny. ;) Stety niestety, ale nasze milenialskie pokolenie nie było nastawione na rodzenie dzieci w wieku dwudziestu lat. I też nie uważam żeby to było coś złego. :)

No pobiję Was zaraz, naprawdę. 😂 Zastanawiam się czy tylko ja w wieku trzydziestu lat czuję się gówniarzem, czy jak. 🤣🤣🤣 Czy za późno to się można w obecnych czasach zastanawiać mając +50, dziewczyny. ;) Stety niestety, ale nasze milenialskie pokolenie nie było nastawione na rodzenie dzieci w wieku dwudziestu lat. I też nie uważam żeby to było coś złego. :)
Czuję się podwójnie wywołana do odpowiedzi;) pierwsze urodziłam mając 22;) a, drugie mam nadzieję mając 34;) ani wtedy nie było za wcześnie, ani teraz za późno. Chociaż jak pomyślę, że idąc w ten sposób to trzecie będzie jak będę miała 46, to chyba już sobie odpuszczę ten schemat i pozostanę na drugim;) jeśli kobieta jest świadoma i robi to celowo to zawsze jest dobry czas;)

Jak urodzilam syna, to lezala ze mna na sali dziewczyna. Ja mialam 33, ona 29 albo 30. Widziala korytarz, ktorym „chodzila” kobitka po cc. Tam musialy byc ogolnie jakies komplikacje, ale ta obok w pewnym momencie mowi, ze no kurde w sumie ta po cc to stara jest. Mysle sobie, widzialam jej plecy tylko, ale czy stara? Wiec pytam: to ile ona ma lat? A na to ona: Bo ja wiem… z 35? 😂😂😂 Mowie ku*wa dzieki 😂

Czuję się podwójnie wywołana do odpowiedzi;) pierwsze urodziłam mając 22;) a, drugie mam nadzieję mając 34;) ani wtedy nie było za wcześnie, ani teraz za późno. Chociaż jak pomyślę, że idąc w ten sposób to trzecie będzie jak będę miała 46, to chyba już sobie odpuszczę ten schemat i pozostanę na drugim;) jeśli kobieta jest świadoma i robi to celowo to zawsze jest dobry czas;)
Pewnie, że tak :D. Ale chodzi mi o to, żeby przestać robić z trzydziestolatek geriatryczki :D. Ja mam ogromny szacun do dziewczyn, które zdecydowały się wcześniej. Chodziło mi tylko o to, że w tych czasach absolutnie nie ma takiej presji społecznej. :) I że trzydzieści lat to nie jest żaden wiek podwyższonego ryzyka.

Znów zrobili mi to samo 🥲
Wykonali w piątek wieczorem a dzisiaj rano dopiero podpisali😤

6.08 (Alab)
beta hcg 87,80
progesteron 42,62

8.08 (Diagnostyka)
beta hcg 280
progesteron 42,90

Jeszcze zobaczymy jak będzie dzisiaj z diagnostyki, ale mam nadzieję że będzie dobrze 🩷
Pięknie 🙂 a ten prożek bomba 😍

Ja dzisiaj wybieram się do gina czy miałam owulacje, a może jeszcze jajeczko nie pękło i zdąży mi podać ovitrelle prawdę mówiąc to liczę na to, bo dzięki temu będziemy mieli zwiększone szanse na poczęcie 🥹
Kochana, a jak Twój owulak dziś ? Mój nadal licho a to 16dc 🤷‍♀️
Ale my w tym msc robimy przerwę więc nie zależy mi.

Cześć dziewczyny, ucichlam trochę, bo mąż byl w delegacji, a ja cierpliwie czekałam na koniec okresu, dzis 11dpo ale testy owu na razie średnie, owulka pewnie w okolicy długiego weekendu wyskoczy, wiec dobrze bo mężu w niedzielę wrócił...
Zobacz załącznik 1716117
Chyba masz dziś 11dc a nie 11dpo hehe 😁😁 jakbym miała w 11dc taka kreskę mocna jak Ty to bym się cieszyła 😀 ja dziś 16dc i jasna kreska.

Załączniki

• IMG20250811075328.jpg
    IMG20250811075328.jpg
    963,3 KB · Wyświetleń: 13
reklama
Do góry