Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś po wizycie, dostałaś zastrzyk? No testy w teorii wychodzą pozytywne do max 10 dni po zastrzyku a w praktyce to różnie. U mnie za pierwszym razem 11 dni po ovi już było biało, teraz zobaczymy. Ale dziewczyny tu pisały, że potrafi się nawet dłużej utrzymywaćDobra dziewczyny teraz mówicie mi proszę wszystko co powinnam wiedzieć o ovitrellerozumiem że testy wychodzą po nim pozytywne? Jak długo?
Ściągnęłam Cię myślami.Hej dziewczyny ! Wracam po małej przerwie na kreskigratulacje dla wszystkich dziewczyn,które ujrzały 2 kreseczki
U mnie jakiś strasznie pojebany cykl,stary się śmieje,że już mam 3 owulację w tym miesiącu i że mówię mu tak specjalnie bo chce go gwałcićboję się że niedługo będę musiała wysyłać podanie i 2 zdjęcia,żeby zaakceptował wniosek o stosunek
@kami1094 wpisz mnie na 20 sierpnia na testowanie,bo tak pokazuje mi termin okresu.aczkolwiek nie wiem czy ta owulacja w końcu była i kiedy bo nawet śluz robi mnie w konia w tym miesiącu.wcale bym się nie zdziwiła jakby jednak był bezowulacyjny![]()
Oo tęskniłam już za WamiŚciągnęłam Cię myślami.Cieszę się, że jesteś z powrotem!
![]()
Mi zawsze lekarz kazał w dzień zastrzyku i dzień poCzyli jak podam jutro rano ovitrelle to seks wieczorem będzie ideolo?![]()
SuperJestem po wizycie, pęcherzyk 18mm za dwa dni pewnie pęknie, dostałam ovitrelle mam sobie podać jutroale jestem szczęśliwa los się uśmiechnął
![]()
Witaj z powrotemOo tęskniłam już za Wami![]()
No piękny prożekMyślę, że z dobrych wieści to mogę Wam napisać, że we wtorek czułam bóle owulacyjne a w piątek progesteron na poziomie 13.78 ng/ml i to bez wspomagania![]()