reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Dobra dziewczyny teraz mówicie mi proszę wszystko co powinnam wiedzieć o ovitrelle 🙈 rozumiem że testy wychodzą po nim pozytywne? Jak długo?

reklama
Dobra dziewczyny teraz mówicie mi proszę wszystko co powinnam wiedzieć o ovitrelle 🙈 rozumiem że testy wychodzą po nim pozytywne? Jak długo?
Jesteś po wizycie, dostałaś zastrzyk? No testy w teorii wychodzą pozytywne do max 10 dni po zastrzyku a w praktyce to różnie. U mnie za pierwszym razem 11 dni po ovi już było biało, teraz zobaczymy. Ale dziewczyny tu pisały, że potrafi się nawet dłużej utrzymywać

Hej dziewczyny ! Wracam po małej przerwie na kreski 😁 gratulacje dla wszystkich dziewczyn,które ujrzały 2 kreseczki ❣️
U mnie jakiś strasznie pojebany cykl,stary się śmieje,że już mam 3 owulację w tym miesiącu i że mówię mu tak specjalnie bo chce go gwałcić 🤣🤣 boję się że niedługo będę musiała wysyłać podanie i 2 zdjęcia,żeby zaakceptował wniosek o stosunek 🤣🤣
@kami1094 wpisz mnie na 20 sierpnia na testowanie,bo tak pokazuje mi termin okresu.aczkolwiek nie wiem czy ta owulacja w końcu była i kiedy bo nawet śluz robi mnie w konia w tym miesiącu.wcale bym się nie zdziwiła jakby jednak był bezowulacyjny 😅

Hej dziewczyny ! Wracam po małej przerwie na kreski 😁 gratulacje dla wszystkich dziewczyn,które ujrzały 2 kreseczki ❣️
U mnie jakiś strasznie pojebany cykl,stary się śmieje,że już mam 3 owulację w tym miesiącu i że mówię mu tak specjalnie bo chce go gwałcić 🤣🤣 boję się że niedługo będę musiała wysyłać podanie i 2 zdjęcia,żeby zaakceptował wniosek o stosunek 🤣🤣
@kami1094 wpisz mnie na 20 sierpnia na testowanie,bo tak pokazuje mi termin okresu.aczkolwiek nie wiem czy ta owulacja w końcu była i kiedy bo nawet śluz robi mnie w konia w tym miesiącu.wcale bym się nie zdziwiła jakby jednak był bezowulacyjny 😅
Ściągnęłam Cię myślami. 🥹 Cieszę się, że jesteś z powrotem! 🥰

Jestem po wizycie, pęcherzyk 18mm za dwa dni pewnie pęknie, dostałam ovitrelle mam sobie podać jutro 😁 ale jestem szczęśliwa los się uśmiechnął 🌸
Super 🥰 to teraz tylko działać 😁

Oo tęskniłam już za Wami 🥹❤️
Witaj z powrotem ❤️❤️

Myślę, że z dobrych wieści to mogę Wam napisać, że we wtorek czułam bóle owulacyjne a w piątek progesteron na poziomie 13.78 ng/ml i to bez wspomagania 🥹
No piękny prożek 😊 po cichu szalenie mocno trzymam kciuki 😘

Same dobre wieści 😁❤️

reklama
U mnie w końcu pik w owulkach, objawy pomalutku nadchodzą także jutro owulacja ❤️ dzisiaj podziałane z mężem przed nocą więc jest dobrze 😁

Można mnie z testowaniem przepisać na 26.08 😊

Załączniki

• IMG_2740.jpeg
    IMG_2740.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 13
Do góry