reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Hej! Jestem nowa na tym forum :) niedawno skończone 27 lat i postanowiliśmy starać się o pierwsze dziecko:) od miesiąca podglądam wasze forum, żeby wiedzieć jak to wszystko "zdrowo" planować i zacząć:)
W długi weekend planowana owulacja, więc zaczynam z wami przygodę o || :)
🩷
Witaj 🥰 zatem owocnego długiego weekendu i obyś szybciutko przeskoczyła na wątek mamusiowy 🩷

Hej dziewczyny ! Wracam po małej przerwie na kreski 😁 gratulacje dla wszystkich dziewczyn,które ujrzały 2 kreseczki ❣️
U mnie jakiś strasznie pojebany cykl,stary się śmieje,że już mam 3 owulację w tym miesiącu i że mówię mu tak specjalnie bo chce go gwałcić 🤣🤣 boję się że niedługo będę musiała wysyłać podanie i 2 zdjęcia,żeby zaakceptował wniosek o stosunek 🤣🤣
@kami1094 wpisz mnie na 20 sierpnia na testowanie,bo tak pokazuje mi termin okresu.aczkolwiek nie wiem czy ta owulacja w końcu była i kiedy bo nawet śluz robi mnie w konia w tym miesiącu.wcale bym się nie zdziwiła jakby jednak był bezowulacyjny 😅

A ostatnio zastanawiałam się gdzie nasza poziomka 😄🥰

Jestem po wizycie, pęcherzyk 18mm za dwa dni pewnie pęknie, dostałam ovitrelle mam sobie podać jutro 😁 ale jestem szczęśliwa los się uśmiechnął 🌸
Super ❤️ mam nadzieję, że uda się w tym cyklu 😊

A dziewczyny jak to jest z tym Ovitrelle ? Daje się go tylko wtedy gdy pęcherzyk nie pęka co miesiąc tak ? I ile można cyklu pod rząd zastosować też zastrzyk ?

Super ❤️ mam nadzieję, że uda się w tym cyklu 😊

A dziewczyny jak to jest z tym Ovitrelle ? Daje się go tylko wtedy gdy pęcherzyk nie pęka co miesiąc tak ? I ile można cyklu pod rząd zastosować też zastrzyk ?
Podaję się go do ostatecznego dojrzewania pęcherzyków i żeby pęcherzyk pękł a nie przerósł na przykład, u mnie akurat problemu z pękaniem nie ma ale, nie zaszkodzi podać żeby zwiększyć szansę na dobrą owulację ☺️

reklama
Do góry