reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
A czy Ty masz pcos? Nie pamiętam, ale generalnie jest tak, że przy pcos podobno testy owulacyjne cmsa cały cykl pozytywne, lub skokowe mocno.
Tak mam :( ale ja nie robię testów.sugeruje się ostatnio jedynie śluzem i bólem owulacyjnym a potem badam proga.ale w tym miesiącu już chyba 4 raz mam śluz płodny 😅
A no i poprzednie 2 msc owulacja była w 14/15dc.w tym miesiącu pierwszy śluz płodny był w 13dc tyle że miałam jakaś grypę jelitową i cały dzień wymiotowałam.obstawiam że przez to przesunęła mi się owulacja.no tylko dziś już mam 21dc..i nie wiem czy ona już była,czy będzie bo śluz mnie robi w bambuko

Dziewczyny przy moim PCOS niby testy owulacyjne nie zdają egzaminu, ale czy ktos jest mi w stanie powiedzieć, czy ten wykres jest okej? I czy test, w którym apka zaznaczyła pik, jest pozytywny?

Badałam tez szyjke, jest wysoko, ale nie wydaje mi sie, ze jest na 100% miękka. Pozatym najbardziej owulacje czulam w piątek i sobotę. Dużo śluzu, był rozciągliwy, ale nie wiem czy to na pewno to 😅
Planuje iść 7/8dpo zrobic progesteron. Jaka wartość potwierdzi, ze byla lub nie było owulacji? 🤗
Ja bym uznała to za peak.

reklama
ale bym zazdrościła 🤭 za każdym razem chciałam 🤭
Ja chciałam za pierwszym, a teraz hmm... Też bym się cieszyła, ale już nie tak bardzo 😅
Jest i moja beta 😭🩷
W piątek beta 1529, prożek 28.30
Dziś beta 4751, prożek 32.60

Proszę skromnie o 🩷. Zaczynam powoli wierzyć w tą ciążę.
Jejku, no pięknie ❤️
A ja trzymam kciuki za twoje bliźniaki 🤣🩷 niech będą, a co!
Haha, dzięki 😁
Uuu, fajna ta kreseczka 😀 trzymam kciuki by to nie był już zastrzyk 🤞🍀 ile dp zastrzyku i ile dpo ?
11,5 dnia po zastrzyku i 9,5 dpo 😅
Czy przy takich wynikach można wykluczyć pozamaciczna?
Myślę że na 99% tak :)

Do góry