white_lotus
Fanka BB :)
Nie byle jakaCo myślimy? Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna. A ta z wczoraj to jednak była taka ledwo ledwo, nawet bym jej na zdjęciu nie złapała

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie byle jakaCo myślimy? Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna. A ta z wczoraj to jednak była taka ledwo ledwo, nawet bym jej na zdjęciu nie złapała
Tak mamA czy Ty masz pcos? Nie pamiętam, ale generalnie jest tak, że przy pcos podobno testy owulacyjne cmsa cały cykl pozytywne, lub skokowe mocno.
Uuu, fajna ta kreseczkaCo myślimy? Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna. A ta z wczoraj to jednak była taka ledwo ledwo, nawet bym jej na zdjęciu nie złapała
Ile się już staracie ?Boże, nie wierzę w to, że mogłoby się w końcu udaćJutro jak będę miała możliwość to skoczę na betę
Boże, jakie piękne wynikiJest i moja beta
W piątek beta 1529, prożek 28.30
Dziś beta 4751, prożek 32.60
Proszę skromnie o. Zaczynam powoli wierzyć w tą ciążę.
Ja bym uznała to za peak.Dziewczyny przy moim PCOS niby testy owulacyjne nie zdają egzaminu, ale czy ktos jest mi w stanie powiedzieć, czy ten wykres jest okej? I czy test, w którym apka zaznaczyła pik, jest pozytywny?
Badałam tez szyjke, jest wysoko, ale nie wydaje mi sie, ze jest na 100% miękka. Pozatym najbardziej owulacje czulam w piątek i sobotę. Dużo śluzu, był rozciągliwy, ale nie wiem czy to na pewno to
Planuje iść 7/8dpo zrobic progesteron. Jaka wartość potwierdzi, ze byla lub nie było owulacji?![]()
GratulujęJest i moja beta
Czy przy takich wynikach można wykluczyć pozamaciczna?Boże, jakie piękne wynikiteż takie chce
![]()
Ja teżA ja trzymam kciuki za twoje bliźniakiniech będą, a co!
Ja chciałam za pierwszym, a teraz hmm... Też bym się cieszyła, ale już nie tak bardzoale bym zazdrościłaza każdym razem chciałam
![]()
Jejku, no pięknieJest i moja beta
Haha, dziękiA ja trzymam kciuki za twoje bliźniakiniech będą, a co!
11,5 dnia po zastrzyku i 9,5 dpoUuu, fajna ta kreseczkatrzymam kciuki by to nie był już zastrzyk
ile dp zastrzyku i ile dpo ?
Myślę że na 99% takCzy przy takich wynikach można wykluczyć pozamaciczna?