reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Witam wieczorem🩷
Nadrobiłam wszystko 😅
Ja dziś 8 DC, lecimy w tym miesiącu na spontanie, na 31.08 można mi dopisać 2 testowanie, oby szczęśliwe 🤞
Ja dzisiaj też w doskokach czytałam 🙈

No to abyś spontanicznie wysikała 2 kreski 🤞🤞🤞😄

Mnie też korci żeby tak bez testów itd. ale z racji raczej rzadkich seksów za chiny ludowe nie wyceluję 🙈

reklama
Kurczę teraz LH już 0,74, więc mogłaś mieć rację z tym pikiem.. chociaż jakiś mierzyłam w czerwcu to do 1,5 doszło... zobaczymy rano czy znowu rosnie, ale poprawić możemy dopiero jutro po południu oby nie za późno...
No to mamy podobny pik 😀 nie zwracaj uwagi na godziny, bo niechcący dwa razy zrobiłam skan jednego testu. Pik miałam w 18 dc (niedziela), ale sluz płodny i czulam od 16 dc. Dzis juz sucho. 😃

Załączniki

• Screenshot_20250811_192304_Premom.jpg
    Screenshot_20250811_192304_Premom.jpg
    146,4 KB · Wyświetleń: 10
Ja dzisiaj też w doskokach czytałam 🙈

No to abyś spontanicznie wysikała 2 kreski 🤞🤞🤞😄

Mnie też korci żeby tak bez testów itd. ale z racji raczej rzadkich seksów za chiny ludowe nie wyceluję 🙈

My na szczęście się widzimy codziennie, także nawet nie będę testować, tylko będziemy często działać🙈
Apka mówi o płodnych 18.08, może te ósemki przyniosą szczęście 😆

Kurczę teraz LH już 0,74, więc mogłaś mieć rację z tym pikiem.. chociaż jakiś mierzyłam w czerwcu to do 1,5 doszło... zobaczymy rano czy znowu rosnie, ale poprawić możemy dopiero jutro po południu oby nie za późno...
No mówię Ci, to był już pik 😉 Ja bym już go zaliczyła jako pik. Najwyżej zrób jeszcze jutro rano i zobaczysz jaka kreska będzie. U mnie nigdy wartości nie było 1,5 przy piku. Zawsze było 1-1,1, a w lipcu maks 1,2.

reklama
Do góry