marietta2112
Fanka BB :)
Rob rob, jeden dziennie. Będziesz mieć oglad sytuacji.ciekawe co mnie czekachyba zacznę już robić owulaki dla poglądu sytuacji
ale dziś dopiero 6dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rob rob, jeden dziennie. Będziesz mieć oglad sytuacji.ciekawe co mnie czekachyba zacznę już robić owulaki dla poglądu sytuacji
ale dziś dopiero 6dc
No właśnie! Dlatego ja testowałam co dwa dniDobra, jestem w domu i widzę, że te pinki po prostu po czasie robią się jeszcze mocniejsze i teraz są już takie same. Zresztą od wczoraj wieczora do dziś rano ta beta raczej nie mogła jakoś dramatycznie wzrosnąć. Po prostu włączył mi się panikara modeCzekamy na wyniki bety, proszę nie puszczać kciuków
![]()
A ile dziewczyn o drugie lub trzecie bądź czwarte?![]()
A tak apropo jeszcze ovitrelle to wydałam na niego w aptece 180złja myślałam że max 70-80zł
Ile czekaliście na pierwszą wizytę ? I ile potem się czeka na kwalifikacje itp?
Co myślimy? Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna. A ta z wczoraj to jednak była taka ledwo ledwo, nawet bym jej na zdjęciu nie złapała
słuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?
Byłam dziś na badaniu krzywych.
Zerknijcie okiem![]()
No i to by było na tyle. Ten na dole z dzisiaj, jest ewidentnie jaśniejszy...
badałam ostatnio, ale nie znam się kompletnie na tym..Dzień dobry️
Nadrobiłam od soboty
@callina ogólnie tsh jest bardzo czułe, podwyższa je nawet stres. Tak jak adziewczyby pisały, zbadaj za jakiś czas i odwiedź endo.
Co do usg tarczycy ja musze robić regulnie bo mam Hashimoto.
Badałaś może kiedykolwiek antyTPO i antyTG?![]()
dobra, namówiłaśRob rob, jeden dziennie. Będziesz mieć oglad sytuacji.
badałam ostatnio, ale nie znam się kompletnie na tym..
Hej. Nadrabiam was na bieżąco a co nadrobię to już nie mam czasu napisać
Ja witam się z kawusią w ten skwar, nie lubię lata, już czekam mocno na wrzesień.
U mnie okres się kończy, bardzo mam łaskawe ostatnio te krwawienia, jak byłam nastolatką to nawet po 10 dni skrzepy się waliły, a teraz 4 dni tak że nie zauważę nawet.
Mnie dzisiaj czeka dentysta i na pocieszenie KFC. Moje pryszcze lubią to![]()
Jajnik nie może być niedrożny, ewentualnie jajowód. Możesz mieć lewy jajnik dominujący po prostu.słuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?
9 i 14a w jakim wieku masz dzieciaki?![]()