Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jak dzisiaj się Wam uda to się może jakiś wstrzelicie. Warto spróbować.Tylko w niedzielę nad ranem.
Plany byly na dziś krótko przed owulacją, a ona mi tu przyspiesza. Kto to widział piki w 11dc..
Pokaże lekarzowi jak będę mieć wizytęNajlepiej lekarzowi![]()
Ja też team lewy
To ja od kilku miesięcy:Cześć dziewczyny! Miłego dnia! Trzymam kciuki za piki, owulki i dwie kreski na testach ciążowych! Miałam do ciązy podejsc na luzie, ale wpadłam na to forum i przepadlamczytam Wasze historie i przeżywam każdą, jak bym tu każdego znała
mąż sie pyta co ja tam wyprawiam w tych internetach
![]()
Nie no próbować będziemy ofkors, była jeszcze niedziela. Musi wystarczyćMoże jak dzisiaj się Wam uda to się może jakiś wstrzelicie. Warto spróbować.