reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
No dzisiaj już dużo mocniejsza nic wczoraj 😁 pik będzie albo w nocy albo jutro rano.
Super 🙂 mi z domowego laboratorium słabo się wybarwiają 🫣

Tylko w niedzielę nad ranem.
Plany byly na dziś krótko przed owulacją, a ona mi tu przyspiesza. Kto to widział piki w 11dc..
Owulacja zrobiła psikusa 🤭 zdążycie jeszcze z mężem? Edit: wygląda na to, że jednak dzisiaj pik 🫣🫣
A ja już po wizycie w ośrodku zdrowia, młoda dostała zapalenia spojówek 🤦‍♀️
zdrówka dla córy, gdzie to złapała 🤔

Ja też jestem w szoku że w tym cyklu dopiero w 18dc peak i 18mm pęcherzyk wczoraj
Ja miałam w środę tydzień temu pęcherzyk 18mm, owulacja dzisiaj. Wiem, że u każdej może być inaczej ale może Ci to pomoże 😊

Cześć dziewczyny 🙂
Dzisiaj w pracy pół nocy nawaliło mnie podbrzusze, a od 6-8 to już konkretnie, w domu to się w pół zginałam 🫣 zawsze czułam owulację ale w tym cyklu to konkretnie, chyba za bardzo sobie te hormony ustabilizowałam 😅😅
Teraz już jest ok 🙂

Widzę, że dużo ma teraz na dniach peaki ale nas będzie dużo do testowania 😁🥰 trzymam za wszystkie kciuki żeby maj 2026 był nasz 😊

A ja dostałam skierowanie do genetyka po 3 poronieniach od rodzinnej i umówiłam się na NFZ do invikty do genetyka i dostałam skierowanie na NFZ na badania genetyczne + kariotyp dla mnie. Z dwa tysiaki do przodu hmm ciekawe od czego to zależy 🤔
A z ciekawości - ile czekałaś na wizytę na NFZ?
Zależy to właśnie od historii poronień. Przy nawracających jest szansa uzyskać na to skierowanie, ale bez strat w historii zostaje tylko prywatnie. :)

Super 🙂 mi z domowego laboratorium słabo się wybarwiają 🫣

Owulacja zrobiła psikusa 🤭 zdążycie jeszcze z mężem? Edit: wygląda na to, że jednak dzisiaj pik 🫣🫣

zdrówka dla córy, gdzie to złapała 🤔

Ja miałam w środę tydzień temu pęcherzyk 18mm, owulacja dzisiaj. Wiem, że u każdej może być inaczej ale może Ci to pomoże 😊

Cześć dziewczyny 🙂
Dzisiaj w pracy pół nocy nawaliło mnie podbrzusze, a od 6-8 to już konkretnie, w domu to się w pół zginałam 🫣 zawsze czułam owulację ale w tym cyklu to konkretnie, chyba za bardzo sobie te hormony ustabilizowałam 😅😅
Teraz już jest ok 🙂

Widzę, że dużo ma teraz na dniach peaki ale nas będzie dużo do testowania 😁🥰 trzymam za wszystkie kciuki żeby maj 2026 był nasz 😊
Jaki to sposób na ustabilizowanie hormonów? 😊😁
Mi się po biochemie pozmieniało i nie czuję tak owulacji jak kiedyś :( kiedyś co miesiąc zwijałam się z bólu

reklama
A ja dostałam skierowanie do genetyka po 3 poronieniach od rodzinnej i umówiłam się na NFZ do invikty do genetyka i dostałam skierowanie na NFZ na badania genetyczne + kariotyp dla mnie. Z dwa tysiaki do przodu hmm ciekawe od czego to zależy 🤔
Ale bomba. A ile czekałas na wizytę u genetyka ? I w jakim wieku jesteś ?

Do góry