Eveline.eve
Fanka BB :)
Co zjadłaś dzien przed badaniem?ale coś z cholesterolem nie tak ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co zjadłaś dzien przed badaniem?ale coś z cholesterolem nie tak ..
Dziekuje za kawusie.Dzień dobry ❤
Wstawać bo kawa stygnie!️
![]()
Poproszę biała... I do tego cały zagon soku pomarańczowego. Od wczoraj mam ochotę na prawdziwy sok. Piłam ten ,,naturalny z lodówki ale nadal to nie to".Dzień dobry ❤
Wstawać bo kawa stygnie!️
![]()
Dwie dziennieZ ciekawości zapytam - jaka była ta dawka mocniejsza? Ile brałaś dziennie tabletek?![]()
żebym ja pamiętałaCo zjadłaś dzien przed badaniem?
Mogę Ci wrzucić mój ale jest idealnie biały. Nawet nie daje pola manewru na dyskusję. Bielszy nie będzie.Dzień dobryDziś dzień na przetrwanie i oby do jutrzejszej bety
Muszę sobie dużo zajęć znaleźć. I czekam na kolejne testy, żebym się taka samotna nie czuła
![]()
A kiedy powinnaś dostać okres?Mogę Ci wrzucić mój ale jest idealnie biały. Nawet nie daje pola manewru na dyskusję. Bielszy nie będzie.