reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Boże ale bym zjadła

niecierpliwamatka
Teoretycznie w niedzielę, czyli trzy dni temu, ale w tym cyklu miałam owulację naprawdę diabeł wie kiedy. Planowa 13dc, później złapałam owulację 17dc, więc liczyłam od niej, że coś dziś się wyjaśni. Ale 25dc znów miałam skok. Nie taki jak zawsze, ze mocniejszy niz testowa ale równy kolorem. Więc teraz wiszę w zawieszeniu. Nigdy nie miałam takich zawirowań ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Poczekam jeszcze tydzień. Ale wkurzona jestem na maxa bo już przyszły nowe testy Lh, podpaski czekają, w paczkomacie dziś pojawi się żel ułatwiający zajście w ciążę. A ja muszę CIERPLIWIE czekać na ruch mojej cudownej miesiączki. ;oA kiedy powinnaś dostać okres?
niecierpliwamatka
Ooo. . dawaj adres, zaraz będziemy
dankol50@wp.pl.
Zaciekawiona BB
Kochana, a jaką diagnostykę masz za sobą? Mało piszesz, opowiedz coś więcej.Co kilka głów to nie jedna.
![]()
dankol50@wp.pl.
Zaciekawiona BB
1 rok starań na luzie, bez efektu. Zgosilam się do lekarza, doktor zlecil drożność jajowodów i kilka podstawowych badań, Badanie nasienia(lekko obniżone parametry) Wszytsko wyszło dobrze, dwie inseminacje nie skuteczne. Doktor zalecił in vitro. W klinice jedynie co złe mi wyszło to niskie amh 0.76 ale po pol roku, suplementacji i akumpuktury amh wzrosło do 1.96. Doktor mówi że problem może być mała ilość komorek, z każdej procedury po jednym zarodku. ŁĄCZNIE 3 TRANSFERY. Żaden zarodek nie podjął nawet próby implantacji. Teraz doktor zalecił mi badanie kirr i partnerowi hla c oraz biopsję endometrium z pobraniem komorek cd 138 i 56. Skończyłam 34 lata niedawno.Kochana, a jaką diagnostykę masz za sobą? Mało piszesz, opowiedz coś więcej.Co kilka głów to nie jedna.
![]()
niecierpliwamatka
Masz konkretnego lekarza, macie już obraną drogę więc na bank będzie dobrze, wierzę w Ciebie i trzymam kciuki. Połowy zwrotów nie rozumiem, jestem inżynierem więc medyczne pojęcia są mi totalnie obce, nie powiem Ci nic mądrego w tym zakresie, ale wiem, że jak się w końcu uda będziesz cudowna matka. Trzymaj się!1 rok starań na luzie, bez efektu. Zgosilam się do lekarza, doktor zlecil drożność jajowodów i kilka podstawowych badań, Badanie nasienia(lekko obniżone parametry) Wszytsko wyszło dobrze, dwie inseminacje nie skuteczne. Doktor zalecił in vitro. W klinice jedynie co złe mi wyszło to niskie amh 0.76 ale po pol roku, suplementacji i akumpuktury amh wzrosło do 1.96. Doktor mówi że problem może być mała ilość komorek, z każdej procedury po jednym zarodku. ŁĄCZNIE 3 TRANSFERY. Żaden zarodek nie podjął nawet próby implantacji. Teraz doktor zalecił mi badanie kirr i partnerowi hla c oraz biopsję endometrium z pobraniem komorek cd 138 i 56. Skończyłam 34 lata niedawno.
Eveline.eve
Mmie nie trzeba namawiać
Załączniki
reklama
Jaśkad
Zaciekawiona BB