reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Dzisiaj nie smutajcie tylko na bezę wpadajcie 🥹😊

1000164551.jpg

reklama
A kiedy powinnaś dostać okres?
Teoretycznie w niedzielę, czyli trzy dni temu, ale w tym cyklu miałam owulację naprawdę diabeł wie kiedy. Planowa 13dc, później złapałam owulację 17dc, więc liczyłam od niej, że coś dziś się wyjaśni. Ale 25dc znów miałam skok. Nie taki jak zawsze, ze mocniejszy niz testowa ale równy kolorem. Więc teraz wiszę w zawieszeniu. Nigdy nie miałam takich zawirowań ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Poczekam jeszcze tydzień. Ale wkurzona jestem na maxa bo już przyszły nowe testy Lh, podpaski czekają, w paczkomacie dziś pojawi się żel ułatwiający zajście w ciążę. A ja muszę CIERPLIWIE czekać na ruch mojej cudownej miesiączki. ;o

Kochana, a jaką diagnostykę masz za sobą? Mało piszesz, opowiedz coś więcej. 🤗 Co kilka głów to nie jedna. ❤️
1 rok starań na luzie, bez efektu. Zgosilam się do lekarza, doktor zlecil drożność jajowodów i kilka podstawowych badań, Badanie nasienia(lekko obniżone parametry) Wszytsko wyszło dobrze, dwie inseminacje nie skuteczne. Doktor zalecił in vitro. W klinice jedynie co złe mi wyszło to niskie amh 0.76 ale po pol roku, suplementacji i akumpuktury amh wzrosło do 1.96. Doktor mówi że problem może być mała ilość komorek, z każdej procedury po jednym zarodku. ŁĄCZNIE 3 TRANSFERY. Żaden zarodek nie podjął nawet próby implantacji. Teraz doktor zalecił mi badanie kirr i partnerowi hla c oraz biopsję endometrium z pobraniem komorek cd 138 i 56. Skończyłam 34 lata niedawno.

1 rok starań na luzie, bez efektu. Zgosilam się do lekarza, doktor zlecil drożność jajowodów i kilka podstawowych badań, Badanie nasienia(lekko obniżone parametry) Wszytsko wyszło dobrze, dwie inseminacje nie skuteczne. Doktor zalecił in vitro. W klinice jedynie co złe mi wyszło to niskie amh 0.76 ale po pol roku, suplementacji i akumpuktury amh wzrosło do 1.96. Doktor mówi że problem może być mała ilość komorek, z każdej procedury po jednym zarodku. ŁĄCZNIE 3 TRANSFERY. Żaden zarodek nie podjął nawet próby implantacji. Teraz doktor zalecił mi badanie kirr i partnerowi hla c oraz biopsję endometrium z pobraniem komorek cd 138 i 56. Skończyłam 34 lata niedawno.
Masz konkretnego lekarza, macie już obraną drogę więc na bank będzie dobrze, wierzę w Ciebie i trzymam kciuki. Połowy zwrotów nie rozumiem, jestem inżynierem więc medyczne pojęcia są mi totalnie obce, nie powiem Ci nic mądrego w tym zakresie, ale wiem, że jak się w końcu uda będziesz cudowna matka. Trzymaj się!

reklama
Cześć dziewczyny! Miłego dzionka 😁

Wiem, ze pik nie gwarantuje owulacji. Sprawdzę później progesteron, ale czy ten wykres wyglada dobrze przy PCOS? Wydaje mi sie, ze tak 🤗 a wy co na to?
To mój pierwszy cykl z testami owu

Załączniki

• Screenshot_20250813_074211_Premom.jpg
    Screenshot_20250813_074211_Premom.jpg
    173,3 KB · Wyświetleń: 17
Do góry