kami1094
Fanka BB :)
Ja też jestem kocią mamą.Ja od roku mam dwa koty od 9 lat psa. Myślałam, że jestem psiarą ale koty to moja wielka miłośćuwielbiam!
Zobacz załącznik 1716439

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem kocią mamą.Ja od roku mam dwa koty od 9 lat psa. Myślałam, że jestem psiarą ale koty to moja wielka miłośćuwielbiam!
Zobacz załącznik 1716439
Ja też jestem kocią mamą.Tulam
![]()
Dużo osób po tym żelu zaszło w ciążęMy używaliśmy w trakcie starań teraz, fajne, polecam![]()
Wgl mnie nie piekło, narzeczonego też nie. Jedynie po zaaplikowaniu go jest uczucie takiego ciepła, rozgrzania i za chwilę mija. Spróbuj sobie wieczorem posmarować tylko trochę krocze i zobaczysz czy piecze Cię.A piecze Cię?Czytałam, że dziewczyny miały takie odczucia, kiedyś używałam żelu z durexa i musiałam go szybko wypłukać bo coś mnie w nim mega podrażniło i boję się powtórki
![]()
Dziewczyno, gdzie spontaniczność przy staraniachI spontaniczność diabli biorą![]()
A ja aplikowałem aplikatorem do środka.Tak, piekło, ale tak dość przyjemniesprawdź sobie przed, my robiliśmy tak że mąż nakładał na siebie
![]()
Ale śliczne pysieJa od roku mam dwa koty od 9 lat psa. Myślałam, że jestem psiarą ale koty to moja wielka miłośćuwielbiam!
Zobacz załącznik 1716439
Ja się skusiłam i użyłam ich w tym miesiącu bo kiedyś kupiłam.uzywałam W 12,14,16dc bo planowo owulacja miała być w 15dc.jedyne co zauważyłam to pierwszy raz w życiu miałam plamienie brązowe w 13-14dc gdzie nigdy mi się to nie zdażyło.no a potem to na przemian miałam śluz płodny i niepłodny i w sumie do tej pory nie wiem czy ta owulacja już była czy nie a dziś 23dcFeminum pregna globulki z inozytolem, podobno poprawiają ruch plemników już w pochwie, a z tym mamy problemtrochę cena odstrasza, bo dałam 55 zł za 3 globulki ale jeśli to ma pomóc…
na pewno na lipcowych któraś stosowała, ale nie dam sobie ręki uciąć![]()
O jakie łapki do masowaniaJa od roku mam dwa koty od 9 lat psa. Myślałam, że jestem psiarą ale koty to moja wielka miłośćuwielbiam!
Zobacz załącznik 1716439