Gryfin
Fanka BB :)
Dlaczego?Chybaz tego
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego?Chybaz tego
![]()
7dpo prawdopodobnie to taki wynik nie pokazuje czasem, że jej nie było? Tylko ja w sumie zawsze miałam niski co badałam, ale nie wiem czy badałam go w dobrym momencieDlaczego?
widziałam po prostu, że owulacja się przesunęła o 10 dni więc czekałam jakoś.. ale wtedy jeszcze ten fałszywy testJakim cudem nie oszalałaś? Ja już mam dość tego oczekiwania, to jeszcze gorsze jak oczekiwanie na 10dpo. nie, nie... Dziś ubieram najbardziej jasny strój kąpielowy jaki mam. Niech ją tylko wrócę do domu, i do tego biała sukienka. Zarzuce przynętę.![]()
Badałam 9 dpo i był 14 prog, 7 dpo powinien byc wyższy chyba. Chat twierdzi ze pow 10 świadczy ze byla owu7dpo prawdopodobnie to taki wynik nie pokazuje czasem, że jej nie było? Tylko ja w sumie zawsze miałam niski co badałam, ale nie wiem czy badałam go w dobrym momencie
Dziewczyno, gdzie spontaniczność przy staraniachjuż dawno zapomniałam co to jest
![]()
Boziu ale upał. A w piątek 34 stopnie. Niech to lato sobie idzie
Sio od mojego ciepełka! Zaczynam urlop i ani razu dupki w jeziorku nie moczyłam!Boziu ale upał. A w piątek 34 stopnie. Niech to lato sobie idzie
Dokładnie ! Chciałbym chociaż raz basen odkryć w tym roku bo stoi bez sensu na tym podwórkuSio od mojego ciepełka! Zaczynam urlop i ani razu dupki w jeziorku nie moczyłam!
2 tygodnie ma grzać prażyć smażyć!![]()
Dokładnie! Ja co prawda nie odnośnie basenu, ale w porównaniu z poprzednim rokiem to tegoroczny sezon motorwodny wypada bardzo słabo. W zeszłym roku na majówkę już można było super pływać, bo tak ciepło było, a teraz połowa lata za nami a jak jak do tej pory pływałam tylko jak geriatryczka, żeby czasem w wodzie nie wylądować.Dokładnie ! Chciałbym chociaż raz basen odkryć w tym roku bo stoi bez sensu na tym podwórku![]()