kami1094
Fanka BB :)
Także nie wiem gdzie Wy macie te upały xD ja w pracy całorocznie kaloryfer pod biurkiem. Włączałam nawet w tym tygodniu!Popieramwyczekuję już jesieni
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Także nie wiem gdzie Wy macie te upały xD ja w pracy całorocznie kaloryfer pod biurkiem. Włączałam nawet w tym tygodniu!Popieramwyczekuję już jesieni
![]()
Także nie wiem gdzie Wy macie te upały xD ja w pracy całorocznie kaloryfer pod biurkiem. Włączałam nawet w tym tygodniu!![]()
Ja bedac w pierwszej ciąży, miałam progesteron 8Badałam 9 dpo i był 14 prog, 7 dpo powinien byc wyższy chyba. Chat twierdzi ze pow 10 świadczy ze byla owu
Ale później rósł?Ja bedac w pierwszej ciąży, miałam progesteron 8![]()
dokładnie!
ja miałam sobie zrobić przerwę od forum po ostatnim fałszywie pozytywnym teście, ale jakoś nie potrafię![]()
mimo, że prawdopodobnie dwa cykle przerwy przed nami
Popieramwyczekuję już jesieni
![]()
A ja w lipcu prożek 7dpo ( dzień po piku,ale nie czułam owulaki ) mialam 7,44 i dziewczyny pisaly mi, że to oznacza, że owulacja prawdopodobnie byłaBadałam 9 dpo i był 14 prog, 7 dpo powinien byc wyższy chyba. Chat twierdzi ze pow 10 świadczy ze byla owu
Aha, to jakaś nadzieja jest. Kurde nie pamiętam ile miałam z synkiem w ciąży, ale pamiętam że też był niski i przy pierwszym poronieniu też i kojarzy mi się, że to były okolice 10Ja bedac w pierwszej ciąży, miałam progesteron 8![]()
Dla mnie najlepsza temperatura latem to 25 stopniJesteś zmarzluchem?Ja też ale upały po 30 stopni to już dla mnie przesada
![]()